SBS 6 zet Viktor op ‘hip en sexy’ Boswachter Gezocht

SBS 6 zet Viktor Brand op de presentatie van het nieuwe programma Boswachter Gezocht. Dat maakte de presentator maandagavond zelf bekend in Shownieuws. Boswachter Gezocht is een talentenjacht waarin samen met Natuurmonumenten een boswachter voor Texel wordt gezocht. “Ik weet niet of je wel eens op Texel bent geweest, maar daar heb je onder andere de Sluftervallei en dat is een prachtig natuurgebied. Ik ben er als kind met mijn ouders heel veel geweest“, legt hij uit.

Het is een prachtbaan, vermoedt Brand. “Als je daar de hele dag mag lopen, als dat je werk is, dan kan ik me wel voorstellen dat je dat liever doet dan binnen zitten op kantoor.”

Er zijn al honderden aanmeldingen binnengekomen. “Er zijn heel veel mensen die het graag willen: makelaars, mensen die totaal iets anders doen en hun roer volledig om willen gooien en het bos in willen.”

Kandidaten moeten uiteindelijk voor een jury allerlei opdrachten uitvoeren. “Ze moeten kennis hebben van de natuur en nachtopdrachten doen. Het wordt wel een hip en sexy programma, hè. Het wordt echt heel erg leuk.”

Lees ook: Viktor Brand heeft geen last van ‘sexy imago’ (vorig jaar)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen