RTL-klusjesman Thomas Verhoef: ‘Weer laminaat? Pfff’

Thomas Verhoef is alweer dertien jaar aan het klussen voor de RTL 4-show Eigen Huis & Tuin en daardoor ontkom je er niet aan dat je af en toe flink in herhaling valt. Dat vertelt hij in een interview met TROS Kompas. Soms ergert Verhoef zich er wel aan. “Natuurlijk heb ik sommige dingen al duizend keer verteld. Als ik dan wéér laminaat moet leggen of behangen, denk ik wel eens: ‘Pfff’. Maar ja, dat hoort er nu eenmaal gewoon bij. Maar ik zou het niet elke dag willen doen.

Het zijn immers heel lange opnamedagen, weet Verhoef. “’s Ochtends rijd ik meestal voor zessen weg en pas tegen negenen ’s avonds ben ik weer thuis. Dat is best vermoeiend, maar het is zeker leuk genoeg om het vol te houden.

Verhoef woont dan ook niet erg strategisch. Hij woont in een dorpje dat tegen Zeeland aan ligt. Is verhuizen voor het tv-werk geen optie? “Nee, dat zou niet handig zijn. Mijn kinderen zitten hier op school, mijn vrouw werkt in Rotterdam en daarbij is televisiewerk nooit zeker.

Ook niet als je een bekende tv-klusser bent. “Het is elk jaar afwachten of er weer een nieuw seizoen van Eigen Huis & Tuin komt.

Toch rekent hij nu nog niet op een exit. “Het zal wel gewoon doorgaan, want de kijkcijfers zijn nog heel goed.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen