RTL 4 slokt Najib Amhali op: ‘Papa kan niet’

Eigenlijk zou Najib Amhali op dit moment met een theatervoorstelling door het land toeren, maar die zegde hij vlak voor de jaarwisseling af. Zijn drukke werkzaamheden voor RTL 4 hebben daarmee te maken. Dat vertelt de cabaretier in de Vriendin. Amhali laat zijn oorspronkelijke ambacht schieten voor goedbetaald tv-werk. “Ik had zestig, zeventig shows staan, al uitverkocht zelfs. Maar ik kreeg de show maar niet af. Ik wilde steeds meer vertellen en de tijd begon te dringen.

Het tijdsgebrek werd veroorzaakt door zijn tv-werk. “Ik was bezig met televisieprogramma’s zoals Wie Ben Ik en Little Big Stars. Tegen mijn kinderen hoorde ik mezelf steeds zeggen: ‘Papa kan niet, hij moet werken’. Het was te druk.

Dat is geen leven, vindt Amhali. “Alles wat leuk was, kon niet meer. Toen heb ik de voorstelling afgeblazen. Een heftige beslissing, ik had nog nooit een show afgezegd. En anderen, zoals technici, zouden ook geen werk hebben.

Toch voelde het uiteindelijk als een opluchting. Die show komt wel, de basis is gelegd. Maar dat wordt volgend jaar, denk ik.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen