Roelof Hemmen weigert betaalde homoseks

Foto: Nick van OrmondtRoelof Hemmen is gevraagd om tegen vergoeding seksuele handelingen te verrichten bij een man, maar heeft dat geweigerd. Dat vertelde zijn oud-collega Diederick Kraaijeveld vannacht in ’t Wordt Nu Laat van WNL op NPO Radio 2. De twee werkten samen bij de Haagse Courant en waren in een bos om een verhaal te maken over homo-prostitutie. “Op een gegeven moment stopte er een grote auto en toen zei de jongen die wij interviewden dat dat een klant was”, aldus Kraaijeveld.

Daardoor kwam het interview even stil te liggen. “Dat moet je natuurlijk voor laten gaan, dus de jongen verdween in de auto.

Maar tot grote verbazing van het journalistenduo stapte de jongen al snel weer uit de auto. “We zeiden: ‘Goh, dat heb je snel verdiend’, maar hij zei: ‘Nee, de meneer in de auto wil jou’, en hij wees op Roelof, onze sterke blonde viking.

Kraaijeveld probeerde Hemmen onder het mom van ‘participerende journalistiek’ nog te overtuigen om op het voorstel in te gaan. “Maar Roelof heeft dat toen niet gedaan”, eindigt Kraaijeveld.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen