Robert de Hoog vindt Evert Santegoeds een opportunist

Acteur Robert de Hoog begrijpt niet waarom Albert Verlinde en Evert Santegoeds zo veel voldoening uit roddelen halen. Dat zegt hij vandaag in de Volkskrant. De Hoog wordt in de krant gevraagd te kiezen tussen beide heren. “Ja, nu moet ik natuurlijk oppassen. Kijk, Albert Verlinde heeft een groot hart voor theater, en dat vind ik tof. Maar dat roddelgedoe… Evert Santegoeds vind ik een opportunist. Roddelen over andere mensen en dat is dan je leven?“, sneert de acteur.

Zelf is De Hoog ook wel eens onderwerp geweest van de roddelpers. “Het heeft mij ook weleens getroffen en dat kon ik gelukkig wel relativeren. Maar toch: ik begrijp het niet.”

Veel mensen genoten ervan toen Verlinde zélf opeens het onderwerp van het shownieuws was. “Het was natuurlijk interessant dat het Albert Verlinde zelf overkwam. Dat bewees eens te meer: het is stom en ranzig en gaat niemand wat aan. Maar vergeleken met de Britse tabloids, waar ik via Jude Law nu af en toe iets van meekrijg, is het hier een onschuldig kinderparadijs.”

Nu wordt dit natuurlijk ook meteen weer een ‘nu.nl-tje’, waarbij één zinnetje uit een interview wordt geplukt: ‘Robert de Hoog vindt Evert Santegoeds een opportunist’, let maar op. Maar whatever: ik vind dat gewoon en verder trek ik me er geen reet van aan.”

Het Volkskrant-interview met Robert de Hoog kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen