Ranking-ruzie Isa Hoes en Patty Brard om toyboy-rel

Patty Brard is tijdens de opnames van Ranking the Stars aangepakt door Isa Hoes, omdat de Shownieuws-diva een belangrijke pion was in de toyboy-rel rond haar broer Onno Hoes. Dat heeft de tv-diva maandag gezegd in Shownieuws. De opnames stonden volgens Brard bol van de ‘hevige discussies’. “Bijvoorbeeld over Isa Hoes. Je begrijpt dus dat ik er flink van langs heb gekregen vanwege het interview met de toyboy van Onno Hoes. Ik kom er geslagen uit“, zo laat de diva weten.

Ruzies horen nou eenmaal een beetje bij Ranking, aldus Brard. “Zelfs Richard Groenendijk en ik hebben ooit een kleine fittie gehad. Toen ging het over familieruzies en werd ik echt link op hem. Dat hebben we bijgelegd.”

Mensen zijn sneller geraakt dan ze denken, meent ze. “Je ziet eigenlijk wel dat iedereen dénkt dat ‘ie daar zit van: kom maar op. Maar als er wordt gevraagd ‘Wie zie je het liefst in College Tour’ en je zet op tien Remy Bonjasky, dan wordt er gelijk geroepen: ‘Wie dénk je wel niet dat je bent?!’ ‘Nou, dan zet ik je toch op één, weet je wel, wat maakt het uit: het is maar een spelletje.’”

Ella Bandita is trouwens helemaal te gek in dit spelletje. Ze laat helemaal geen spaan heel van wie dan ook. Ze staat ook echt met een fles bier aan haar mond.”

En wie is het saaist? “Anny Schilder drinkt helemaal niet en die is ook het rustigst.”

Foto: BNN-VARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen