Patty Brard ergert zich niet meer aan files

Foto: SBSSBS 6-diva Patty Brard is op een punt in haar leven beland dat ze zich niet meer kan ergeren aan files op de weg. Dat heeft de presentatrice laten weten in de radioshow van Ruud de Wild op NPO Radio 2. De Wild belde Brard terwijl ze in de file stond, maar toch klonk ze vrolijk. De presentatrice legt uit dat ze zich niet meer boos kan maken om traag verkeer. “Ik kan er moeilijk overheen, dus ik berust dan wel in de situatie waar ik in zit. Je kunt er niks aan doen. Ik ben wel vrolijk hoor.”

Brard kan filerijden veel beter een plekje geven naarmate ze ouder wordt. “Het enige voordeel aan ouder worden is dat je dingen in perspectief gaat zien en dat je denkt: ik kan niet sneller, dus dan doe ik het lekker langzaam. Dan bel ik even op dat ik wat later ben.”

Minder leuk aan ouder worden vindt ze het verval. Daarom zet ze zichzelf af en toe in de steigers. “Ik ben een grijze dakduif. Ik heb een heel goede kapper. Eens in de drie weken moet aan de voorkant een grijs bandje weg geverfd worden.”

Ook doet ze aan botox. “Ik ben wel van een keer in het jaar even een botoxje en een klein fillertje erin. Ik ben geen overdreven botoxer of wat dan ook, maar je gaat ook naar de kapper om dat grijs eruit te spoelen, dus waarom zou je die rimpel er niet uithalen? Je strijkt je kleren ook.”

Brard vertrekt binnenkort bij Shownieuws. Ze heeft Ibiza gekozen als haar nieuwe basis, omdat haar man daar veel werk heeft als architect.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen