Parool vindt Humberto niet meer fris en fruitig

Foto: Nick van OrmondtHumberto Tan mag dan wel elke avond roepen dat hij morgen weer ‘fris en fruitig’ aan tafel zit, maar Het Parool ziet dat niet terug in de uitzendingen. Dat oordeelt de krant in de tv-rubriek van ‘Han Lips’. Met het ontvoerde Spoorloos-duo zette Jinek dinsdag weer topcijfers neer. Met bijna 1,2 miljoen kijkers scoorde ze de op een na meest bekeken aflevering ooit. “Het contrast met RTL Late Night was wel heel groot: daar moest positiviteitsgoeroe Nathan Rutjes als eindgast de kijkers vasthouden.

Die Rutjes hebben we nu wel gezien, aldus Lips. “Een hartstikke lieve jongen, die Rutjes, maar echt verrassend is zijn positiviteitsrubriek – boze mensen zijn niet lief! – niet meer. Enigszins exemplarisch voor het programma waar het deel van uitmaakt is dat wel.”

Het is tijd dat de bezem door RTL Late Night heen gaat, vindt Lips (via Blendle). “Nog drie dagen, dan mag Humberto na een op meer vlakken bewogen seizoen met vakantie en op zoek naar zijn fris- en fruitigheid.”

Na vrijdag gaat Humberto Tan op vakantie. RTL Late Night wordt maandag omgedoopt tot RTL Summer Night met Beau van Erven Dorens als presentator.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen