Parool vindt dat Robert Jensen in herhaling valt

Het Parool vindt dat Robert Jensen met zijn RTL 5-programma Jensen USA vooral in herhaling valt. Dat is te lezen in de tv-rubriek Han Lips. Jensen USA wordt niet bepaald omarmd door de kijker thuis. Afgelopen donderdag keken 453.000 mensen (10,1 procent) naar Adam Zkt Eva VIPS, waarna Jensen USA er slechts 194.000 (4,2 procent) overhield. Dat is volgens Het Parool niet heel erg vreemd, aangezien de tv-redactie van het dagblad het programma vooral een herhaling van zetten vindt.

Vorig najaar ging Jensen in zijn programma Jensen Kiest Voor Amerika al geen cliché uit de weg, schrijft Het Parool, “en ook nu kiest hij de gemakkelijkste weg: gesprekken met opmerkelijke celebrities die iedereen al kent van andere interviews.”

Zo sprak hij vorige week met Ron Jeremy, maar bij hem wist hij niets nieuws los te peuteren. “Jeremy is bijna vaker geïnterviewd dan dat hij in pornofilms heeft gespeeld.”

En afgelopen donderdag ging hij langs bij de 81 centimeter hoge acteur Verne Troyer. “Dat leverde een weinig nieuwswaardig, maar toch best aardig interview op.

Ook ging hij langs bij Regilio Tuur, die sinds zijn verhuizing naar de VS ineens geen Nederlands meer spreekt. “Maar ook dat was al bekend sinds hij in 2014 meedeed aan ­Sterren Springen.”

De tv-recensie over Jensen USA kunt u lezen op de website van Het Parool.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen