Özcan Akyol trots op kijkcijfers De Neven van Eus

Özcan Akyol is trots op de kijkcijfers van zijn zondagse NPO 2-programma De Neven van Eus. Dat laat hij weten in gesprek met Metro. De Neven van Eus doet het goed: zondagavond keken er net iets meer dan een half miljoen mensen. Dat is een prima score voor de tweede publieke zender. “Ik ben er trots op. Het doet me goed dat iets wat we met veel bezieling en risico hebben gemaakt zo gewaardeerd wordt. Maar het is niet zo dat ik nu naast mijn schoenen loop. Helemaal niet.”

Arrogant worden van dit soort kijkcijfers is niets voor Akyol. “Ten eerste is mijn karakter daar niet naar en ten tweede hebben we nog twee afleveringen te gaan en ik hoop dat mensen die ook gaan zien.”

Veel Turkse kijkers maken zich boos over de serie. Zo liet Akyol zondag zien hoe slecht het nu gaat met het toerisme in Antalya. “‘Waarom probeer je ons zwart te maken’, zeggen ze dan.”

Zij beweren dat helemaal niet slecht gaat met het toerisme. “Sommigen beweren zelfs dat ik acteurs heb ingehuurd die mijn familie spelen.”

Mensen willen koste wat kost de reputatie van hun land verdedigen en hebben niet door dat ze daarmee zichzelf belachelijk maken.”

Foto: NTR

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen