Nog geen nieuwe presentator Lachen Om Home Video’s

Foto: RTLSBS 6 heeft nog geen nieuwe presentator gevonden voor het succesvolle tv-programma Lachen Om Home Video’s. Dat heeft een woordvoerder van de tv-zender laten weten. Jarenlang was Hans Kraay jr. hét gezicht van de tv-show met komische filmpjes. Na zijn vertrek bij de zender in 2015 nam Jochem van Gelder het stokje over, maar ook hij vertrekt nu bij SBS 6. Dat betekent dat de zender op zoek moet naar een opvolger. “Wie het gaat overnemen is nog niet bekend“, zegt de zegsman.

De continuïteit van Lachen Om Home Video’s is voorlopig niet in gevaar. “Er zijn nog een aantal opgenomen met Jochem, en die zijn de komende tijd te zien.

De opvolger van Van Gelder krijgt het niet makkelijk, omdat Lachen Om Home Video’s volgens hem moeilijker is dan het lijkt. “Ik heb nu de eerste twee afleveringen opgenomen en je zou het niet denken, maar het is nog best een kunstje om dat op de goede manier te doen”, zei hij eerder.

Lachen Om Home Video’s is het enige programma dat Van Gelder mocht blijven maken voor SBS 6. Daarom stapt hij op bij de tv-zender.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen