‘Mattie projecteert babytrauma op Wietze’

Geplaatst op Mon 19 Jun 2017 om 13:31

Mattie Valk heeft zijn radiovriend Wietze de Jager keihard laten vallen, omdat hij zijn babytrauma nog niet heeft verwerkt. Dat vermoedt weekblad Party, dat deskundig is op het gebied van emoties en sterren. Terwijl het Qmusic-duo samen onderhandelde over een overstap naar Talpa Radio, tekende Valk stiekem een solocontract ter waarde van zes ton en een Tesla bij Q. Voer voor de pyschiater, denkt Party. Volgens het blad is de kans namelijk groot dat hij een posttraumatisch stress-syndroom heeft.

Ruim een jaar geleden kwam hij erachter dat de tweeling van zijn vriendin niet van hem is. “Het kan heel goed dat die vernedering te veel voor Mattie was om te kunnen verwerken. En dat hij daarbij veel onverwerkte emotionele pijn heeft opgelopen.

En Wietze is daar het slachtoffer van. “Experts zeggen dat veel mensen met zo’n trauma vervolgens onbewust een ander in hun nabije omgeving emotionele pijn gaan doen.

Wie Mattie hiervoor uitkoos? Iemand die wél een lieve vrouw heeft die trouw is aan haar man. En begin dit jaar wél samen een baby heeft gekregen, ook nog eens via de normale weg verwekt.

Zou de bedrogen Mattie misschien in stilte jaloers zijn geweest op zoveel liefdes- en babygeluk van zijn radiomaatje Wietze?

Party adviseert Mattie Valk om naar een psychotherapeut te gaan.

Foto: Qmusic
13 Reacties op “‘Mattie projecteert babytrauma op Wietze’”


 1. Sven

  Wat een flutblaadje is dat zeg.

 2. Walter

  Wie het laatst lacht, lacht het best…

 3. rood-wit-blauwe papagaai

  “(…) weekblad Party, dat deskundig is op het gebied van emoties en sterren.”

  Kan iemand mij oprapen van de grond? Ik ben van het lachen om deze zin keihard van m’n stoel gelazerd en ben niet meer instaat om zelf op te staan!

  Wát een briljante, maar onnozele zin, zeg!

 4. F'iscadel

  Ik zou Party niet snel deskundig noemen, maar ik denk wel dat ze hierin gelijk hebben.

 5. Mark

  Dit soort ‘journalistiek’ moeten ze in deze tijden van nepnieuws echt eens verbieden.

 6. Jubbetje

  Mattie moet blij zijn dat hij van dat vieze wijf bijtijds is afgekomen.

 7. Wolter

  Kort na m’n scheiding kreeg ik onenigheid met een leidinggevende. De directeur probeerde het ook af te schuiven op mijn “privé-situatie”. Dit heb ik hem meteen uit z’n hoofd gepraat. Resultaat: ik werd voorwaardelijk ontslagen en de leidinggevende werd geadviseerd om een andere baan te gaan zoeken, hetgeen hij ook deed! Iedereen gelukkig….

 8. Ah, zo

  Mattie projecteert babytrauma op Wietze, Wolter projecteert niet-relevante eigen ervaring op BN’er en komt daar hier verslag van doen.

 9. Rob

  Fout in artikel. Valk krijgt geen Tesla. Dat is al eerder afgekaatst.

 10. Debbie ™

  @ Rob

  Afgeketst!
  Fout in jouw bericht, spuit elf.

 11. Ano Nymous

  Het zijn geen dikke Matties meer die twee…

 12. Marry Hens

  Het alcoholslot dat Mattie op zijn kappersauto had blijkt door zijn iets te grote mond niet geschikt te zijn voor een Tesla. Dhr. E. Musk is volop bezig met een oplossing.

 13. Rob

  Kusje voor Debbie ™

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.