‘Mattie projecteert babytrauma op Wietze’

Mattie Valk heeft zijn radiovriend Wietze de Jager keihard laten vallen, omdat hij zijn babytrauma nog niet heeft verwerkt. Dat vermoedt weekblad Party, dat deskundig is op het gebied van emoties en sterren. Terwijl het Qmusic-duo samen onderhandelde over een overstap naar Talpa Radio, tekende Valk stiekem een solocontract ter waarde van zes ton en een Tesla bij Q. Voer voor de pyschiater, denkt Party. Volgens het blad is de kans namelijk groot dat hij een posttraumatisch stress-syndroom heeft.

Ruim een jaar geleden kwam hij erachter dat de tweeling van zijn vriendin niet van hem is. “Het kan heel goed dat die vernedering te veel voor Mattie was om te kunnen verwerken. En dat hij daarbij veel onverwerkte emotionele pijn heeft opgelopen.

En Wietze is daar het slachtoffer van. “Experts zeggen dat veel mensen met zo’n trauma vervolgens onbewust een ander in hun nabije omgeving emotionele pijn gaan doen.

Wie Mattie hiervoor uitkoos? Iemand die wél een lieve vrouw heeft die trouw is aan haar man. En begin dit jaar wél samen een baby heeft gekregen, ook nog eens via de normale weg verwekt.

Zou de bedrogen Mattie misschien in stilte jaloers zijn geweest op zoveel liefdes- en babygeluk van zijn radiomaatje Wietze?

Party adviseert Mattie Valk om naar een psychotherapeut te gaan.

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen