Martine van Os is net een kleuter van vier

Foto: RTLMartine van Os, presentatrice van de vijf-uurshow Tijd voor MAX, is net een kleuter van vier. Dat vertelt ze in een openhartig vraaggesprek met de Avrobode. Van Os is alweer zestig jaar oud, maar zo voelt ze zich niet. “Je kent het gegeven dat mensen vanaf hun geboorte een constante leeftijd hebben? Voor mij is dat vier. Ik blijf het gevoel houden dat ik als een soort kleuter tegen de wereld aankijk. Vol verwondering. Ik heb ook pas laat het gevoel gekregen dat ik zelf bij de grote mensen hoor.

Voor een zestigjarige is Van Os nog behoorlijk hard aan het werk. Hoe lang doet ze dat nog? “Ik vind dit vak gewoon zo ontzettend leuk! Voor ik het weet heb ik dan ja gezegd. Ik weet ook niet hoe lang ik het allemaal nog kan doen…

Daar is ze serieus mee bezig. “Niet dagelijks, maar het is er wel. Ik hoop maar dat de ambitie gelijk afneemt met het lichamelijke. En dat daarvoor in de plaats een sterke wil komt om wat meer tijd te hebben in mijn privéleven.”

Op een gegeven moment raakt die tijd natuurlijk ook op. Mijn echtgenoot is dertien jaar ouder, dus als wij samen nog een beetje van het leven willen genieten…”

Foto: MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen