Maan komt bij van tv-huilbui: ‘Zelfs lippen bewogen’

Maan de Steenwinkel kon zich niet onder controle houden tijdens de opnames van het NPO 1-programma De Beste Zangers van Nederland. Dat vertelde de zangeres woensdagavond in RTL Boulevard. Minutenlang huilde De Steenwinkel het uit tijdens een gevoelig optreden van cassetteband-legende Anita Meyer. “Het kwam zo erg binnen dat ik mezelf niet echt onder controle kon houden of zo. Mijn lippen bewogen ook. Heel bizar, maar het gebeurde gewoon“, legt ze uit.

Ze is er nog steeds van aan het bijkomen. Toch richt ze zich nu vooral op de mooie dingen in het leven. “Waar ik heel erg naar aankijk is mijn eigen clubtour. Daarnaast zou ik het heel leuk vinden om wellicht internationaal te gaan.

Bij RTL Boulevard is iedereen heel erg onder de indruk van de Voice-zangeres. “Ik weet niet wat het is of zo, maar zij heeft gewoon een soort sterpoeder over zich heen. Als zij binnenkomt heeft ze charisma. Ik zie het nog wel gebeuren met haar“, zegt Frank Dane.

En Boulevard-gast Wolter Kroes: “Ik ben onwijs fan van haar. Ze is puur, ze is lief en kan vreselijk goed zingen. Het is what you see is what you het en dat vind ik gaaf bij haar.”

Lees ook: Miljoen kijkers voor huilbui Maan in Beste Zangers (zondag)

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen