Jan Roos heeft vreselijk last van hooikoorts

Tv-ster Jan Roos heeft momenteel echt verschrikkelijk veel last van hooikoorts. De klachten zijn hevig tot zeer hevig. Dat laat hij weten op Twitter. Roos, die zijn tv-carrière aan de kant heeft geschoven voor nul zetels bij de Kamerverkiezingen, weet even niet meer waar hij het moet zoeken. In de week dat hij bekendmaakte een eigen opinieplatform te beginnen, wordt hij hoorndol van de hooikoorts. “De hooikoorts vreet me op. Welk bloeddorstig graspolletje zit er in de lucht?“, roept hij op Twitter.

Na een kijkje op de pollenradar geeft Roos aan dat rogge en grassen ‘dood moeten’. Maar dat was gisteren. Vanochtend is de situatie nog erger geworden.

Roos weet zich vanochtend geen raad en zoekt op Twitter naar adviezen. “Iemand tips, naast medicatie, voor bestrijding hooikoorts? Ik ben instaat om een winterpenen in mijn oren te steken als dat helpt.

De tv-ster wordt geadviseerd geen melk meer te drinken, maar hij drinkt al geen melk. Een ander raadt hem lokaal geproduceerde honing aan. “Goed. Ik moet opzoek naar een lokale imker om mijn hooikoorts des doods te stoppen. Even een paar bijen volgen naar hun korf.

Weer een ander tipt de injectievloeistof Kenacort-A, maar dat vindt hij te heftig. “Jezus, daar sterf ik eerder aan dan aan mijn hooikoorts.

Hij lijkt vooral wat te hebben aan de tip om cetirizine te proberen. Dat kost 1 euro voor zeven pilletjes bij de Lidl. “Op naar de Lidll! Cheers.

Momenteel hebben er meer mensen in Nederland last van hooikoorts. Symptomen zijn onder meer een verstopte neus en niesbuien. Bij hooikoortsklachten is de huisarts het eerste aanspreekpunt.

Foto: VARA

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen