Hello Goodbye wijzigt format: straks ook achter douane

De NPO 1-hit Hello Goodbye keert dit jaar niet alleen terug met een vernieuwde presentatie – Joris Linssen gaat het weer alleen doen, zonder Yvon Jaspers – maar ook met een vernieuwd format. Dat vertelt de presentator in zijn column in de NCRV Gids. Het wordt allemaal net iets anders. “Natuurlijk blijven de spontane gesprekken in de aankomst- en vertrekhallen de basis van het programma, maar ik ga ook af en toe een kijkje nemen aan de andere kant van de douane.”

Het brengt nog meer interessante verhalen, verwacht Linssen. “Ook daar stikt het namelijk van de verhalen. Zo sprak ik drie jonge fotomodellen die bij hun gate zaten te wachten. Ze gingen samen naar Los Angeles voor een korte vakantie.”

Ze waren vriendinnen geworden tijdens een fotoshoot in Milaan en vertelden hoe ze ontdekt waren. “Volgende week, als ze terugkomen, ga ik proberen de afhalers te interviewen: ik ben benieuwd hoe het voor hun ouders is.”

Andere mensen zoekt hij bij de bagageband op. “En zo houden we het programma, waarmee ik in 2005 begon, fris en fruitig. Na de zomer kunt u het resultaat bekijken!

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen