Frank Dane en Robert Jensen voor eerst samen op tv

De broers Robert Jensen en Frank Dane waren donderdagavond voor het eerst samen te zien op de Nederlandse televisie. Op een gegeven moment stonden ze zelfs arm in arm. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Lange tijd heeft Dane geprobeerd om zijn band met Jensen stil te houden. Om niet continu op zijn broer aangesproken te worden, koos hij zelfs voor een afwijkende achternaam. Vorig jaar augustus kwam Dane op televisie uit de kast als broer van Robert Jensen.

Nu, bijna een jaar later, zaten ze dan eindelijk in dezelfde uitzending. “De kijker die thuis dus helemaal het spoor bijster is geraakt: dit zijn dus de twee broers. Ze zijn voor het eerst samen op de televisie: Frank Dane en Robert Jensen. Jongens, wat een mooi slot van deze uitzending“, sprak Beau van Erven Dorens.

Jensen had speciaal voor het programma van zijn broer een primeur: hij gaat een boek schrijven over zijn twee RTL 5-programma’s. “Brother, ik heb een scoop: ik ga een boek schrijven over mijn jaar in Amerika. Van de Trump-hysterie tot mijn ontmoetingen in Hollywood met onder meer Ron Jeremy die in slaap viel.”

Het is zo’n lang, maar zo’n mooi verhaal. Ik ga er een boek over schrijven.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen