Enzo Knol woest op AD-journaliste: ‘Pak nu je spullen!’

Enzo Knol, die populaire kinderfilmpjes maakt op YouTube, heeft een journaliste van het AD woest de deur gewezen toen ze over zijn vader begon. Dat is dit weekend te lezen in de krant. Knol heeft geen contact meer met zijn vader, die een lunchcafé in Assen heeft. Tijdens de voorbereiding op het interview heeft de AD-journaliste met hem gebeld. “Hij neemt direct op, maar hij wil niets over het verleden zeggen. Hij wil wel kwijt dat hij trots is. En graag contact wil“, schrijft de interviewster.

Als de journaliste over dat belletje begint, reageert Knol woest. “Er valt een stilte. Even blijft Enzo Knol zitten. Dan staat hij opeens naast zijn stoel. Handen op de leuning“, beschrijft ze.

Dan zegt Knol: “Ik zou het waarderen als je nu je spullen pakt.

Waarom?Ik ben er meteen helemaal klaar mee.”

Maar waarom?Je hebt achter mijn rug om mijn vader benaderd.

Ik vond dat dit verhaal niet zonder de kant van je vader kon. Je vader zei me…Stop. Ik wil er niks over horen.

Je vader maakt toch deel uit van wie je bent? Mijn vader maakt géén deel uit van wie ik ben. Nee. Niks meer zeggen.

Dan komt zijn vriendin Dee opeens thuis. Zij roept: “Je steekt je neus in familiezaken waar je geen reet mee te maken hebt”, zegt ze.

Knol loopt vervolgens naar de voordeur om de AD-journaliste uit te laten. “Ik vind het echt kut dat je mijn vader benaderd hebt.

De AD-journaliste: “Ik snap dat je dat lastig vindt. Maar het is toch niet zo gek dat ik wil weten hoe hij tegen het verleden aankijkt?

Knol: “Ik vond het een leuk gesprek. Tot nu. Mail me het resultaat maar. Ik zie het wel.”

De relatie tussen de AD-journaliste en Knol is compleet bekoeld. “Hij reageert later ook niet op een mail om het gesprek alsnog af te maken en op mails om een afspraak met een fotograaf te maken.”

Het AD-interview ‘Ik heb gewoon niks met mijn vader’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen