Enzo Knol woest op AD-journaliste: ‘Pak nu je spullen!’

Geplaatst op Sat 17 Jun 2017 om 11:06

Enzo Knol, die populaire kinderfilmpjes maakt op YouTube, heeft een journaliste van het AD woest de deur gewezen toen ze over zijn vader begon. Dat is dit weekend te lezen in de krant. Knol heeft geen contact meer met zijn vader, die een lunchcafé in Assen heeft. Tijdens de voorbereiding op het interview heeft de AD-journaliste met hem gebeld. “Hij neemt direct op, maar hij wil niets over het verleden zeggen. Hij wil wel kwijt dat hij trots is. En graag contact wil“, schrijft de interviewster.

Als de journaliste over dat belletje begint, reageert Knol woest. “Er valt een stilte. Even blijft Enzo Knol zitten. Dan staat hij opeens naast zijn stoel. Handen op de leuning“, beschrijft ze.

Dan zegt Knol: “Ik zou het waarderen als je nu je spullen pakt.

Waarom?Ik ben er meteen helemaal klaar mee.”

Maar waarom?Je hebt achter mijn rug om mijn vader benaderd.

Ik vond dat dit verhaal niet zonder de kant van je vader kon. Je vader zei me…Stop. Ik wil er niks over horen.

Je vader maakt toch deel uit van wie je bent? Mijn vader maakt géén deel uit van wie ik ben. Nee. Niks meer zeggen.

Dan komt zijn vriendin Dee opeens thuis. Zij roept: “Je steekt je neus in familiezaken waar je geen reet mee te maken hebt”, zegt ze.

Knol loopt vervolgens naar de voordeur om de AD-journaliste uit te laten. “Ik vind het echt kut dat je mijn vader benaderd hebt.

De AD-journaliste: “Ik snap dat je dat lastig vindt. Maar het is toch niet zo gek dat ik wil weten hoe hij tegen het verleden aankijkt?

Knol: “Ik vond het een leuk gesprek. Tot nu. Mail me het resultaat maar. Ik zie het wel.”

De relatie tussen de AD-journaliste en Knol is compleet bekoeld. “Hij reageert later ook niet op een mail om het gesprek alsnog af te maken en op mails om een afspraak met een fotograaf te maken.”

Het AD-interview ‘Ik heb gewoon niks met mijn vader’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
44 Reacties op “Enzo Knol woest op AD-journaliste: ‘Pak nu je spullen!’”


 1. RT

  Enzovoort Enzovoort Enzovoort.

 2. Bart M.

  Eens een sukkeltje, altijd een sukkeltje.

 3. Anonymous

  Die vader schijnt hem heel veel keren heel erg in de steek te hebben gelaten. Maar een journalist mag bellen met wie die wilt daar heeft die Knol niks mee te maken.
  Hij had ook gewoon kunnen antwoorden dat die daar niks over zegt en het afgesloten is.

 4. mix

  Het wordt tijd om eens op te houden als gewone media dat dit soort mensen van het tv maken van de toekomst zijn. Enzo en concorten kunnen helemaal niets en het gaat ook over niets. Gebakken lucht!

 5. J

  Wat een naar kereltje

 6. Fano

  Blijkbaar is het een gevoelig onderwerp voor Knol. Zijn reactie is te begrijpen, bij schrok blijkbaar erg.

 7. Casper H.

  Wel een interessant interview. Voor niks te lezen via http://www.ad.nl/nieuws/ik-heb-gewoon-niks-met-mijn-vader~a38f8a03/

 8. Panda

  Waarom een naar kereltje? Hij zal vast een reden hebben om het contact te verbreken. En een interview met jou is geen interview met je vader. Die journalist mag dit doen, maar Knol mag het dan ook afbreken.

 9. Koen

  Knol heeft vroeger veel foute dingen gedaan, drugs en drank. Daar praat hij open over maar waar hij niet over praat is dat hij mensen heeft mishandeld. Willekeurige mensen slaan van achteren in Assen. Zo heeft iemand, in mijn familiekring, minder zicht gekregen door die klap zonder dat er aanleiding voor was. Na Youtube geloof ik dat hij zijn leven heeft verbeterd maar weet ook dat hij echt verkeerde dingen heeft gedaan voor Youtube.

 10. Jeroen

  Knol heeft gelijk, familiezaken, als hij behoefte heeft aan contact met zijn vader neemt hij zelf wel contact op, moet je aan tie zijn, niet via de krant, begrijp hem wel…

 11. Alex

  Niet heel gek als je een interview houdt, de journalist zichzelf heeft ingelezen en onderzoek heefr gedaan.

  Dan is het zijn goed recht om te zeggen dat hij het niet waardeert en zich er niet over uit te laten.
  Maar het spreekt van volwassenheid om de eer aan jezelf te houden en het interview af te maken.

 12. Syntax Error

  En terecht dit is gewoon roddel riooljournalistiek gaat niemand wat aan en waarom moeten we dit weten?

 13. Mark

  LOL, zwaar getraumatiseerd mannetje. Zeker mishandeld en misbruikt door zijn vader vroeger.

 14. Sukk0l

  Ordinaire roddeljournalistiek enerzijds, maar anderzijds ook wat naïef van Knol, die groot geld verdient door z’n hele privéleven op YouTube te gooien. Dan vraag he er wel om.

 15. Mark

  Trouwens, over 5 jaar gewoon weer vakken vullen bij de AH. Dan is vloggen al niet meer populair. Of ziet hij dit tot aan zijn pensioen doen?

 16. Momo

  Wat een engerd.

 17. Syntax Error

  @Mark hij heeft al meer geld verdiend dan jij met je Melkert baan.

 18. Yoshi

  Sommigen zullen er alles voor
  Over hebben om nog 1 keer hun vader te kunnen spreken .

  Vergeven is vergeten

 19. Jeffrey

  Die jongen hoeft nooit meer te werken, die is steenrijk geworden met zijn overigens waardeloze vlogs

 20. Remi

  Enzo Knol, die populaire kinderfilmpjes maakt op YouTube … ;)

 21. Read

  Misschien heeft zijn pa hem wel verkаcht, weten jullie veel.

 22. Jantien de Groot

  Ik ken deze Enzo niet, alleen van horen zeggen. Maar de AD-journalist had zich helemaal niet moeten bemoeien met de vader-zoon relatie. Het is heel begrijpelijk dat sommige mensen hun vader en/of moeder niet meer willen zien. Maar het journaille denkt dat ze daar dan rustig in mogen porren en domme vragen over stellen. Net als bij Hazes, hij zal ook een prima reden hebben om zijn familie links te laten liggen. Maar tegenwoordig denken anderen (lees= journalisten ) het allemaal beter te weten en meningen en/of oplossingen te hebben over iets waar ze niks van afweten.

 23. J

  https://www.youtube.com/watch?v=aRK-Ybk1KcE

 24. Oostkust Magistraler Riazop

  Onze Enzo heeft de afgelopen jaren met zijn ‘kinderfilmpjes’ miljoenen kliks en een behoorlijk geldbedrag binnengehaald. De kans dat de meeste doorzonreaguurders op deze pagina dat in hun hele leven gaan bereiken, acht ik nihil. Dus lach en zeur maar. Maar hij is de held van jullie kinderen terwijl jullie niks beters te doen hebben dan een zogenaamde mening vormen op het internet onder het genot van een overheerlijke senseokoffie in dat levendige Vinex-tuintje. Nee geef mij maar Enzo, hij bereikt tenminste nog wat.

 25. Snejen

  @Jantien de Groot

  Dus als je een vraag stelt over de relatie, denk je het allemaal beter te weten. Interessante denkwijze.

 26. Harrie

  Voor Youtube was Enzo een vervelende jongen en heeft willekeurige mensen gelagen toen hij een bui had. Die mensen hebben blijvend letsel er aan over gehouden (aan hun zicht en arm). Dat komt nooit meer goed en is niet goed te praten ook al heeft hij veel bereikt. Toen Enzo begon te verdienen heeft Enzo de mensen een vergoeding gegeven (moest van de rechter). Mensen mogen trots op blij met hem zijn, maar sommigen hebben het hier over een held. Echt niet!!!

 27. Harrie

  Voor Youtube was Enzo een gestoorde jongen en heeft willekeurige mensen gelagen toen hij een bui had. Die mensen hebben blijvend letsel er aan over gehouden (aan hun zicht en arm). Dat komt nooit meer goed en is niet goed te praten ook al heeft hij veel bereikt. Toen Enzo begon te verdienen heeft Enzo de mensen een vergoeding gegeven (moest van de rechter). Mensen mogen trots op blij met hem zijn, maar sommigen hebben het hier over een held. Echt niet!!!

 28. Walter

  Dat kinderen/tieners dit irritant ventje blindelings volgen. Maar wat maakt het hem uit, hij verdient een luxe appartement en dure vakanties aan adverteerders in zijn kinderfilmpjes…

 29. Luuk

  Verwend over het paard getild ventje, ga werken.

 30. Marry Hens

  Die Knol is over het paard getild en een eng mannetje.

 31. A.Zijn

  @Marry Die Knol heeft een nare jeugd gehad, niet gestudeerd en nu opeens heel veel aandacht en daar kan hij ook moeilijk mee omgaan. Eerder zielig en kan volgens mij best een psycholoog gebruiken. Dus niet zo hard aanpakken luitjes.

 32. A.Zijn

  @Walter Het is te hopen dat hij goed met geld kan omgaan, want dit succes houdt een keer op en er is geen plan B.

 33. Viver

  Deze jongen heeft vooral last van zichzelf.

 34. Luuk

  Hoe weten jullie dat ik Mens ben?

 35. Ook wat

  Er zit een heel team achter , dus alle winst is niet voor hem . Product placement wordt ook moeilijker , maar knap wat hij geflikt heeft .

 36. mix

  @Oostkust Magistraler Riazop
  Sat 17 Jun 2017 om 14:53

  “De kans dat de meeste doorzonreaguurders op deze pagina dat in hun hele leven gaan bereiken, acht ik nihil. Dus lach en zeur maar. Maar hij is de held van jullie kinderen terwijl jullie niks beters te doen hebben dan een zogenaamde mening vormen op het internet onder het genot van een overheerlijke senseokoffie in dat levendige Vinex-tuintje.”

  Je hebt het over je zelf?

 37. Tjatja

  Enzo wat wilde je dat Ad aan je stink kont moet likken
  Zondag is vader dag
  Schaam je lelijk kind

 38. Uhhh

  Enzo heeft het netjes opgelost. Hij had eigenlijk tegen die journaliste moeten zeggen: Als ik een therapeute nodig heb, dan bel ik die zelf wel!

 39. Oostkust Magistraler Riazop

  mix is een typisch voorbeeld van een vinex fossiel met een ‘normaal-gek genoeg’ levenshouding. Gelukkig weet Enzo het beter.

 40. Lou

  Is zijn moeder Loekie Knol?

 41. Mike

  Ik vind die Enzo ook een vermoeiend kereltje. Ik verbaas me erover dat er mensen zijn die roepen dat hij tenminste iets heeft bereikt. Grappig toch dat we in deze wereld het aantal volgers en likes gelijk zijn gaan stellen aan talent.

 42. Uhhh

  Nog even daargelaten hoeveel talent hij heeft, hij verspreidt met zijn blogs veel positiviteit. In deze wereld waarin negativiteit altijd maar domineert, is hij wat mij betreft meer dan welkom!

 43. Ano

  Enzo Knol is een over het paard getilde puber waar de vlogcamera zij ego heeft verk l o o t

 44. Grumpy

  Nooit van gehoord

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.