Derek Ogilvie zag ruzie met RTL aankomen

Spokenfluisteraar Derek Ogilvie zag zijn geschil met RTL al aankomen. Dat heeft het Schotse medium gezegd voor de camera van Privé TV. Ogilvie is in een juridische zaak verwikkeld met RTL over geld dat hij nog tegoed zou hebben. Veel mensen vragen zich af waarom hij dit als medium niet heeft zien aankomen, maar hij had wel degelijk een slecht gevoel. “Ik wilde echt niet dat het zo zou eindigen. Gek genoeg had ik altijd al het gevoel dat het uiteindelijk niet goed zou aflopen. Ik had altijd al dat gevoel.”

Momenteel wacht hij op een reactie van RTL. “RTL heeft een paar weken geleden een dagvaarding ontvangen en ze hebben tot 5 juli om te reageren en dan wordt er een datum vastgesteld voor de rechtszaak. Dan zullen we zien wat er gaat gebeuren. Ik ben niet nerveus of bang. Ik ben heel zeker van mijn zaak. Ik ken de waarheid, heb de feiten en de documenten. Ik ben blij met het proces en we zullen zien waar het gaat eindigen.”

De zaak kost hem tot nu toe al tienduizenden euro’s. “Natuurlijk raakt het je financieel. De kosten voor een rechtszaak zijn behoorlijk hoog. Het kost tienduizenden euro’s.”

Emotioneel is het juist een geweldige ervaring. Het geeft me juist heel veel kracht. Het klinkt misschien cliché maar het maakt me een sterker en gefocust persoon.”

Lees ook: RTL-zaak kost Derek Ogilvie al tienduizenden euro’s (vorige week)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen