Cassius kreeg meer dan 10.000 euro voor Adam Zkt Eva

Cassius Verbond, bekend van de boyband B-Brave, kreeg meer dan 10.000 euro voor zijn deelname aan het RTL 5-programma Adam Zkt Eva. Dat zegt hij in het YouTube-programma Concentrate, waarin hij vragen beantwoord terwijl hij aan de leugendetector zit. De leugendetector detecteerde bij Verbond dat hij vooral meedeed voor het geld en niet voor de liefde. Hij kreeg er ‘een flink bedrag’ voor. Op de vraag of het meer dan 10.000 euro was, antwoordt de zanger: “Zeker wel.

Als de interviewer vraagt of het misschien meer dan 20.000 euro was, antwoordt hij: “Kan.

In Adam Zkt Eva ging hij naakt een datingavontuur aan op een tropisch eiland. “Natuurlijk ook wel liefde. Het zou wel leuk zijn als je iemand tegenkomt daar, maar ze hebben me ook wel een groot bedrag aangeboden. Daar heb ik het ook wel voor gedaan.

Hij schaamt zich er niet voor dat een half miljoen mensen zijn geslachtsdeel hebben gezien. “Ik ben er trots op. Ja, zeker.”

Wie zou hij het liefst aantreffen op een onbewoond eiland? “Ik denk toch wel Romy Monteiro van The Bodyguard, de musical. Zij heeft iets in haar gezicht wat ik wel mooi vind.

Lees ook: Bijna half miljoen kijkers voor naakte Cassius Verbond (vorige week)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen