Boulevard 2.0 voor het eerst wekenlang zonder Luuk

Het nieuwe RTL Boulevard moet het voor het eerst wekenlang zonder boegbeeld Luuk Ikink stellen. Hij gaat op vakantie en is de komende weken afwezig. Dat vertelde de presentator vrijdagavond in de uitzending op RTL 4. Ikink praatte vrijdag voorlopig voor de laatste keer zijn favoriete YouTube-filmpjes aan elkaar. De komende weken wordt hij vervangen door radio-dj Frank Dane. “Ik ga er een paar weken tussenuit. Frank staat hier vanaf maandag. Heel leuk“, laat het tv-talent weten.

Peter van der Vorst probeerde Ikink te saboteren tijdens zijn laatste YouTube-rubriek. “Ik had jouw hele autocuetekst aangepast en je hebt daar gewoon doorheen gelezen“, zei hij. Ikink: “Ha ha, ik zag het ja!

Als Ikink terugkeert van vakantie, maakt hij het weer helemaal goed met de kijker. Dan komt hij namelijk twee keer per avond op televisie, zowel in de reguliere RTL Boulevard als de nieuwe late editie.

De presentator vindt het niet erg dat hij zo wordt uitgeknepen door RTL 4, vertelde hij eerder. “Ik sta er wel om te springen, ja. Het is een beslissing die met de redactie in overleg is gegaan. Iedereen vond het wel leuk. Het enthousiasme op de redactie is groot en zelf vind ik het ook wel leuk. Ik zit er wel op te wachten.”

Lees ook: Luuk Ikink gaat vroege én late Boulevard presenteren (twee weken geleden)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen