Bloedhete lava op redactievloer Editie NL

Wie denkt dat Editie NL een soort Hart van Nederland is, heeft het mis: het is nog veel erger. Voor de uitzending van dinsdag speelden presentatoren Anne van der Meer en Robbie Kammeijer ’s middags een lava-spelletje. Dat was te zien in het programma op RTL 4. Na de planking-rage en de mannequin-challenge zijn er nu mensen die zich bezighouden met de ‘de vloer is lava’-hype. Zodra iemand dat roept, moet de ander binnen vijf seconden van de vloer af zien te komen.

De actualiteitenrubriek van RTL 4 vond het relevant om de proef op de som te nemen en Van der Meer en Kammeijer aan het werk te zetten.

In uiterst spontane privéfilmpjes was dinsdagavond te zien hoe Kammeijer op een muurtje bij het koffiezetapparaat sprong en zichzelf vast wist te klemmen tussen de zijkanten van een lift, terwijl Van der Meer haastig op een trapleuning klom.

Een beetje infantiliteit is de kijker wel gewend van Editie NL, maar hier zullen veel mensen toch wel van geschrokken zijn. “Wat een niveau! Wat een slecht onderwerp!“, klaagde kijker Ruud bijvoorbeeld op Twitter.

Editie NL vindt Ruud maar een zeur: “Een beetje humor op zijn tijd moet kunnen. Maar jij speelde vroeger zeker nooit dit spelletje :)

De beelden van de ravottende Editie NL-sterren kunt u hier bekijken. Niet geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen