Albert Verlinde geniet van aandacht in Vondelpark

Foto: SBSAlbert Verlinde vindt de aandacht die hij krijgt van gewone mensen erg leuk. Dat laat de RTL 4-ster, die tegenwoordig RTL Live aan elkaar praat, weten in TROS Kompas. Hoewel Verlinde een grootheid is, loopt hij nog regelmatig tussen de gewone mensen. “Sinds een tijd woon ik aan het Vondelpark in Amsterdam en maak ik met mijn hond regelmatig een gezellige wandeling. In zo’n druk stadspark vind ik het mooi dat zelfs hangjongeren en zwervers laten weten me te kennen“, zegt hij.

De showkenner heeft daar helemaal geen moeite mee. “Het is altijd leuk om herkend te worden. Sommige BN’ers vinden het vreselijk, maar ik vind het gezellig als iemand laat weten dat mijn werk wordt gewaardeerd.

Zelfs Britse mensen herkennen hem. “Laatst steeg ik even op toen ineens een Engelsman me aankeek en uitriep: ‘It’s you, the guy from tv. Man, I really love you, can I take a selfie?’

Het fotootje volgde al snel. “Hij sloeg me op de schouders, riep ‘incredible’, schudde me krachtig de hand en zei: ‘You’re that Toppers guy, right?’ Ik heb hem maar in de waan gelaten.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen