Zanger Brace vindt Voice-coach Ali B erg veeleisend

Geplaatst op Fri 19 May 2017 om 10:10

Foto: RTLZanger Brace vindt dat Ali B, die zijn coach was in The Voice of Holland, soms wel erg streng is. Dat laat hij vandaag weten in een interview met de Volkskrant. Brace vindt Ali soms iets te veeleisend, terwijl hij ook nog een leven heeft náást het zingen. “Ali kan ook wel best streng zijn. Soms verwacht hij dat iedereen zijn tempo en prestatieniveau kan bijhouden. Dan wil hij na een avond optreden nog een nacht de studio in duiken om tracks op te nemen, dat soort dingen“, zo vertelt hij.

Hij heeft ook nog een gezin en dat vergeet Ali soms, zegt Brace. “Die gedrevenheid van Ali is mooi en soms werkt het ook goed voor me, maar ik heb natuurlijk ook nog een gezinsleven naast mijn carrière.”

Brace kent Ali al van lang voor The Voice, van de tijd vóórdat hij werd opgesloten in de gevangenis vanwege ontvoering. “Hij heeft mij zo veel kansen gegeven sinds ik hem ken. En ik ben geen lieverdje geweest, hoor – ik heb mensen in de steek gelaten en foute keuzen gemaakt.”

Maar Ali is altijd vergevingsgezind geweest en bleef in mij geloven. Daarom koos ik na mijn auditie voor The Voice bewust voor Ali B als coach toen ik door mocht naar de volgende ronde.”

Het Volkskrant-interview met Brace kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
6 Reacties op “Zanger Brace vindt Voice-coach Ali B erg veeleisend”


 1. Jubbetje

  Ik kan die twee missen als kiespijn.

 2. Wolf

  @ jubbetje, zijn we het ook een keer eens.

 3. Coeli

  Hoe kan een zanger(?) met een spraakgebrek een ander tips geven? Die man kan je toch nooit serieus nemen, maar ja doen daar serieuze mensen aan mee?!

 4. tja tja

  van niets naar iets, Ali kan er niet goed mee omgaan. 34 jaar problemen en 4 dagen lief geweest.

 5. Martijn

  Wat impliceer je Coeli? Dat een jarenlange en brede ervaring in een bepaald vak minder belangrijk is dan een spraakgebrek? Wow, stel je voor dat werkgevers zo zouden denken…

 6. Els

  Beste zangers van Nederland beste van de avond wat is de power of love mooi

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.