Wietze ook zonder Mattie welkom bij Talpa Radio

Wietze de Jager is nog steeds welkom bij Talpa Radio, ook nu hij door zijn radiocollega Mattie Valk in de steek is gelaten. Dat laat een woordvoerder van het radiobedrijf (Radio 538, Sky Radio, Radio 10 en Radio Veronica) weten aan het AD. Valk heeft achter De Jagers rug om stiekem 600.000 euro per jaar en een Tesla geaccepteerd bij Qmusic, terwijl ze samen aan het onderhandelen waren met Talpa. “Het klopt dat we in gesprek waren met het radio-duo Mattie en Wietze’’, zo laat Talpa weten.

De woordvoerster van het radiobedrijf vervolgt: “Blijkbaar heeft Mattie ervoor gekozen om solo verder te gaan. We zullen de gesprekken met Wietze de Jager zeker voortzetten. Mocht hij besluiten te vertrekken bij Qmusic, dan hij is meer dan welkom!’’

Talpa Radio was van plan om Mattie & Wietze als duo op de ochtenduren van Sky Radio te zetten, maar het is niet duidelijk of de zender dat ook met alleen De Jager aandurft.

In een brief aan Valk heeft De Jager zelf het volgende gezegd over zijn radiotoekomst: “Ik zal me wel redden omdat ik wel principes heb en daarbij gesteund word door goede mensen.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen