Van Westerloo vindt kritiek Mies Bouwman onterecht

Fons van Westerloo, oud-baas van RTL én SBS, vindt de kritiek van Mies Bouwman op de huidige generatie tv-vrouwen onterecht. Dat laat hij weten in zijn column in De Telegraaf. Bouwman vindt de tv-vrouwen van nu niet alleen erg op elkaar lijken, maar stelt ook dat je kunt zien dat ze álles accepteren wat de baas hen voorlegt. Maar dat is nogal logisch, stelt Van Westerloo. “Dat ze naar de baas luisteren is niet zo vreemd, want die heeft vaak miljoenencontracten met ze moeten afsluiten.

Van Westerloo spreekt uit ervaring. “Hun kunde en populariteit moet te gelde worden gemaakt en dat gaat niet met zo nu en dan een programma. Al heb ik Wendy van Dijk ooit een tijd op de bank gehouden omdat we geen goed format voor haar hadden.”

De tv-kenner benadrukt dat hij Bouwman nog erg sympathiek en energiek vindt, maar dat haar kritiek op onder meer Chantal Janzen en Wendy van Dijk een beetje onterecht is.

Misschien dat Mies Bouwman in deze tijd als te braaf en beetje truttig zou worden ervaren”, aldus Van Westerloo in zijn column (via Blendle).

Foto: WNL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen