Van den Heuvel: ‘VS-avontuur was once-in-a-lifetime’

Geplaatst op Fri 19 May 2017 om 13:00

John van den Heuvel ziet zijn Amerikaanse avontuur in 2010 als een once-in-a-lifetime ervaring. Dat vertelt de misdaadjournalist van De Telegraaf en RTL Boulevard in Veronica Magazine. Van den Heuvel maakte in dat jaar voor RTL 4 een documentaire over Joran van der Sloot. “Deze productie werd gekocht door de NBC, waarna ik werd uitgenodigd voor een aantal Amerikaanse talkshows. Bij aankomst op JFK Airport stond er een streched limo voor me klaar en kreeg ik een P.A.

Deze personal assistent stond volledig tot de beschikking van Van den Heuvel. “Die P.A. bekommerde zich drie dagen lang om mij en bracht me naar zeker niet de lulligste suite in het Waldorf Astoria Hotel.

Het was ongelooflijk, vertelt de televisiejournalist. “Achteraf gezien een leuke once-in-a-lifetime ervaring.

Hoewel het hoogtepunt dus al achter hem ligt, denkt Van den Heuvel nog niet aan stoppen. “Ik hoop nog een tijdlang op deze voet door te mogen gaan. Het is prima vol te houden om alles met dezelfde inzet te blijven maken.

Foto: RTL
4 Reacties op “Van den Heuvel: ‘VS-avontuur was once-in-a-lifetime’”


 1. pfjoei

  En nu even in het Nederlands: “Eenmaal-in-je-leven”.

 2. Henk II

  Hij zit nog steeds in een jetlag van die reis, pfjoei! ;-)

 3. Teddy Ruxpingezicht

  In 2010 kreeg ik een nieuwe kat, ook leuk. Die is nu 7.

 4. Dennis

  Wij van de Heuvel zijn ook van RTL 4, dus zeer belangrijk.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.