Vader OG3NE ‘verbijsterd’ door uitspraken BLØF in AD

Rick Vol, de vader van de drie zusjes van OG3NE en de schrijver van hun Songfestival-liedje Lights and Shadows, is woest over de uitspraken van de bandleden van BLØF vandaag in het AD. Dat laat hij weten op Instagram. BLØF-leadzanger Paskal Jakobsen was een van de mensen die een liedje pitchte voor OG3NE’s tv-optreden bij het Songfestival, maar de dames kozen uiteindelijk voor een liedje van hun vader. Volgens BLØF alleen omdat het hun vader is én hij er goed aan verdient.

Vol is behoorlijk gepikeerd over de suggestie van BLØF. “Verbijstering hier in Maastricht, waar ik mijn vrouw bijsta tijdens slopende bestralingen, ontving ik ’t bericht dat de meiden op Twitter een reactie hadden gegeven op uitspraken van BLØF. De solide band afkomstig van dezelfde Zeeuwse bodem als mijn geboorteplaats Goes. Na het stuk te hebben gelezen begrijp ik mijn dochters niet alleen maar al te goed, maar ben ik persoonlijk woest.

Hij walgt nu van BLØF. “Whatever publiek of muzikanten/schrijvers van mijn liedje vindt, iedereen weet dat mijn vrouw en haar lijden de inspiratiebron van ‘Lights And Shadows’ is. Dieper vanuit ons hart kon dit liedje dus niet komen.”

Veel mensen uit Nederland hebben ’t liedje omarmt en zijn achter OG3NE gaan staan. Hoe geweldig was dat. Dat zou indicatie genoeg moeten zijn voor de heren van Bløf. Maar mededogen en inlevingsvermogen heeft plaatsgemaakt voor zelfingenomenheid.”

Twistbaar blijft het of andere liedjes beter waren dan die van mij, maar dat ’t ons om royalties te doen zou zijn is de meest schandalige uitspraak uit het hele stuk.”

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen