Tv-show waarin mensen open relatie testen op komst

Stellen die willen testen hoe het is om een open relatie te hebben, kunnen dat binnenkort doen via een tv-programma. Er wordt op dit moment gezocht naar kandidaten. Dat heeft Blue Circle Casting laten weten. Het hebben van een open relatie is een maatschappelijk thema, blijkt volgens het productiebedrijf uit onderzoek. “Bijna de helft van de mannen en een derde van de vrouwen denkt dat het goed voor hun relatie zou zijn als die niet 100 procent monogaam is“, aldus de televisieproducent.

Blue Circle hoopt dat mensen mee willen doen. “Ben jij gelukkig in je relatie? Maar fantaseer je er soms over hoe spannend het zou kunnen zijn met een ander? Dan ben je niet alleen!

Staan jullie ervoor open om zo nu en dan uit de band te springen zonder consequenties? Ben jij nieuwsgierig of dit voor jou en je partner zou kunnen werken? En zijn jullie bereid om dit te testen en je ervaringen met Nederland te delen? Meld je dan nu aan!

Het is nog niet bekend of er een tv-zender is die geïnteresseerd is in dit format. Het klinkt als iets voor NPO 3 of RTL 5.

Foto: Wikimedia

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen