Tv-show Hotter Than My Daughter nu écht ten einde

Geplaatst op Thu 11 May 2017 om 12:09

Gordon roept al seizoen na seizoen dat hij de allerlaatste Hotter Than My Daughter aan het maken is, maar na de komende reeks komt het programma écht ten einde. Dat meldt RTL 4 vandaag in een persbericht. Na een afwezigheid van twee jaar begint precies over een week een nieuwe reeks van Hotter Than My Daughter. En dat is direct de laatste ooit. “Dit is je laatste kans om dit programma te zien; na dit seizoen is het écht afgelopen. Deze afleveringen overtreffen alles”, zegt Gordon.

Volgens Gordon is dit seizoen écht bijzonder: “Bijna iedere moeder heeft gehuild van blijdschap door de fantastische styling van mijn make-overteam. Daarnaast hebben we een heerlijke diversiteit aan kandidaten. We hebben voor het eerst een zoon die zijn vader opgeeft. Maar ook de jongste dochter ooit die haar moeder niet meer kan aanzien en een stiefdochter die ten einde raad is.

Gordon verwelkomt een nieuw gezicht in zijn make-overteam. Tommy Driessen is de nieuwe stylist die de zware opdracht aangaat om de moeders gelukkig te maken met een nieuwe look.

Marissa Pronk keert terug als master hairstylist. Vaste visagistes Barbara van Munster en Ciel Coenders zorgen voor de finishing touch.

Hotter Than My Daughter is vanaf donderdagavond 18 mei elke week om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Lees ook: Hotter Than My Daughter toch weer terug op tv (november 2016)

Foto: RTL
13 Reacties op “Tv-show Hotter Than My Daughter nu écht ten einde”


 1. LD

  Er was al een keer een dochter met haar vader, die Black&Yellow aflevering is monumentaal!

 2. Mediaprak

  “Dit is je laatste kans om dit programma te zien; na dit seizoen is het écht afgelopen”. Ach joh, wordt 10tallen keren herhaald.

 3. Suomynona

  Natuurlijk. Net zoals hij al jaren roept geen jurylid meer te willen zijn.
  Al zijn andere shows zijn geflopt dus dit ‘moetje’ wordt weer uit de (kleding)kast getrokken. Want ook Gordon moet leveren voor het gigantische contract bij RTL.

 4. tja tja

  blij toe. die arme zieke mensen misbruiken en smerig zitten lachen!!!!!Schaam je.

 5. piet

  Dan hoop ik dat gordon ook niet meer terug komt.

 6. pfjoei

  Het was dan ook een giga onzinprogramma, net zoals al die programma’s van het riool RTL4, en de andere commerciële omroepen zijn ook niet veel beter, net zoals de NPO.

 7. Anouk Smullers

  Nou Tommy Driessn het is je eindelijk gelukt, de nieuwe Fred van Leer hoor mensen, heeft heel wat premiere’s afgelopen en sterren GRATIS hoor het goed GRATIS van styling voorzien. Altijd met zijn kenmerk en malle hoed

 8. Boris

  Beetje de Soldaat van Oranje van de Nederlandse tv dus.

 9. West

  Heb dat eens een keer mogen aanschouwen via mijn televisie toestel
  Het is een ordinair hoerig programma voor sletten , en vreemdgangaande wijven
  zo ordinair!!!! bah als dat de afspiegeling is van de rtl 4 kijker , geef mij dan maar een teiltje

 10. Annoniemus

  Heel langzaam , maar gestaag gaat engerd Gordon naar de uitgang !

 11. Jubbetje

  vermakelijk en verbazend hoe die graftakken er uit zien en ook nog denken appetijtelijk te zijn.

 12. GJ

  Kan Gordon dan eindelijk ook weg van de buis !!!!Vreselijke man! Jammer van zijn meerjarencontract bij RTL. We blijven hem helaas nog (te) vaak zien.

 13. Walter

  Echt ordinair programma.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.