Tv-recensent AD gierde om geslachtsdeel Tony Star

Tv-recensent Angela de Jong van het AD heeft erg veel lol gehad om de eerste aflevering van Adam Zkt Eva VIPS met daarin Tony Star als datende BN’er. Dat verklapt ze vandaag in de krant. Het formaat van Stars geslachtsdeel wekte bij De Jong op de lachspieren. “Ik ga me hier niet vromer voordoen dan ik ben: ik heb een halve avond lol gehad om dat kleintje van Tony“, schrijft de televisiekenner. “Niet aardig, maar als je als BN’er meedoet aan Adam zkt. Eva VIPS, dan vráág je er om.

Dat Star, ook wel bekend als Sterretje uit Oh Oh Cherso, meedoet aan de show verbaast De Jong niets. Hij deed ‘álles al op tv’ en is allang blij als hij weer even in de picture staat, zegt De Jong.

Maar van de deelname van Inge de Bruijn, die in de tweede aflevering zat, begrijpt ze helemaal niets. “Onze viervoudig olympisch kampioen, een nationale heldin? Dat is toch wel bijzonder treurig. Is het de aandacht? Het geld? De kick? Een opstap naar een tv-carrière? Puur exhibitionisme?

Die deelnemende BN’ers weten zelf ook wel dat de kans op het vinden van ware liefde via zo’n datingshow klein is, aldus De Jong.

Dan hadden ze nog beter mee kunnen doen aan Boer Zoekt Vrouw, stelt ze. “En in sommige gevallen -ik noem geen namen, Sterretje- heeft zo’n overall ook heus wat.

De AD-recensie Borsten van Angela de Jong kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen