Tv-kijker kan komende dagen niet om OG3NE heen

De tv-kijker kan de komende dagen met geen mogelijkheid om meidentrio OG3NE heen. Songfestival-omroep Avrotros start vandaag met een groot media-offensief rond de drie meiden, die pas eindigt met de finale van het liedjesfestijn. Dat heeft de omroep laten weten. De aftrap van de OG3NE-overdosis op tv is vanavond om 20.30 uur op NPO 3 met de documentaire ‘OG3NE op weg naar het Songfestival’, waarin Jan Smit de zussen volgt tijdens hun voorbereiding op het Eurovisie Songfestival.

Alles komt in deze docu voorbij. “Van het moment dat de dames bekendmaken dat zij Nederland vertegenwoordigen tot het moment dat zij vertrekken naar Kiev.”

Aansluitend, om 21.50 uur, is Het beste van het Songfestival te zien. “Het Eurovisie Songfestival heeft een geweldig archief van deelnemers met onvergetelijke nummers. Wie kent Waterloo van ABBA, Ding-a-dong van Teach-In of Eurphoria van Loreen niet? Vanavond gaan we in vogelvlucht door een groot aantal fragmenten.

De andere Avrotros-uitzendingen rondom de deelname van OG3NE ziet u onderstaand:

Zaterdag 6 mei: Dit is OG3NE, 22.40 uur, NPO 1
Registratie van het concert Three Times A Lady van OG3NE waarmee de zussen het afgelopen jaar door ons land zaal na zaal hebben plat gezongen.

Zondag 7 mei:TV Show, 22.00 uur, NPO 1
Ivo Niehe ontmoet OG3NE in hun eigen huis en heeft een openhartig gesprek met de dames over hun carrière, hun familie en de ziekte van hun moeder. Daarnaast spreekt hij met hun ouders Rick en Isolde Vol.

Dinsdag 9 mei: Op weg naar het Songfestival, 20.30 uur, NPO 1
In Op weg naar het Songfestival blikken bekende Nederlanders als Maurice Wijnen, Carlo Boszhard, Tania Kross, Giel Beelen, Romy en Antje Monterio, Anita Meijer. Albert Verlinde, Mattie en Wietze, Jan Keizer, Anny Schilder en Sander Lantinga vooruit op de halve finale van het Eurovisie Songfestival.

Dinsdag 9 mei: Eurovisie Songfestival – 1e halve finale, 21.00 uur, NPO 1
Vanuit the International Exhibition Centre in Kiev, Oekraïne de registratie van de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Jan Smit en Cornald Maas verzorgen het commentaar voor de Nederlandse kijker.

Donderdag 11 mei: Op weg naar het Songfestival, 20.30 uur, NPO 1
Vanavond in Op weg naar het Songfestival de voorbeschouwing op de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Wat vinden de experts van het OG3NE-nummer en hoe zien zij de concurrentie?

Donderdag 11 mei: Eurovisie Songfestival – 2e halve finale, 21.00 uur, NPO 1
Vanuit the International Exhibition Centre in Kiev, Oekraïne de registratie van de halve finale van het Eurovisie Songfestival met OG3NE.Jan Smit en Cornald Maas verzorgen het commentaar voor de Nederlandse kijker.

Donderdag 11 mei: Songfestival Café, 23.00 uur, NPO Best
Direct na de uitzending komt vanuit VondelCS het Songfestival Café, dé live nabeschouwing van de halve finales van het Eurovisie Songfestival. Buddy Vedder en Ruth Jacott blikken met gasten terug op de halve finales en kijken vooruit naar de finale.

Zaterdag 13 mei: Op weg naar het Songfestival, 20.30 uur, NPO 1
Vanavond in Op weg naar het Songfestival de voorbeschouwing op de finale van het Eurovisie Songfestival.

Zaterdag 13 mei: Eurovisie Songfestival – FINALE, 21.00 uur, NPO 1
Vanuit the International Exhibition Centre in Kiev, Oekraïne de registratie van de finale van het Eurovisie Songfestival.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen