Touriya smacht naar acteerwerk: ‘Playboy ook goed’

Touriya Haoud hoopt dat ze na haar mislukte Amerikaanse avontuur en huwelijk weer aan de slag kan als actrice in Nederland. Een tweede naaktreportage in Playboy is ook goed. Dat vertelt ze in een interview met de Weekend. Tot zo’n vijftien jaar geleden had Haoud hier een acteercarrière. Zo speelde ze in 2002 in de serie Costa! De Serie. Ze heeft manager Mark Teurlings in de arm genomen om haar zaken te behartigen. Op die manier hoopt ze snel weer in de schijnwerpers te staan.

Dat mogen dus ook de lampen van Playboy zijn. “Of ik ook nog een keer in de Playboy zou willen staan? Zolang het mooi gefotografeerd is en op een verfijnde wijze, dan zou ik het wel doen. Ik vond mijn eerste shoot voor de Playboy superleuk, ik ben daar ook trots op.

Hoewel haar ex-man en kinderen in Los Angeles wonen, is Haoud liever in Amsterdam. “Ik mis Amsterdam en de Nederlandse gezelligheid. Ik voel me niet eenzaam in L.A., maar ik voel me beter als ik in Nederland ben. De gesprekken in Amerika zijn zo oppervlakkig en minimaal.

Het liefst had ze haar kinderen meegenomen naar Nederland, maar dat lukt niet. “In L.A. kun je niet tegen je kinderen zeggen: ga zelf maar even naar je vriendje toe. Je moet ze brengen en ophalen. Er zijn daar veel pedofielen en ontvoerders, het is niet veilig.

Tegenwoordig leeft Haoud voor een deel van de alimentatie van haar ex-man. “Ik verdien goed geld, maar als acteur verdient Greg veel meer. Ik wil dat mijn kinderen bij hem én bij mij een goed leven hebben. Niet van: ‘Bij Papa hebben we het goed, maar als we bij mama zijn, kunnen we dit en dat niet doen.’

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen