Tony Star zenuwachtig voor tonen geslachtsdeel op tv

Geplaatst op Wed 17 May 2017 om 10:12

Dj Tony Star had even flink last van koudwatervrees toen de opnames van de RTL 5-show Adam Zkt Eva VIPS begonnen. Dat vertelt de realityster vandaag in De Telegraaf. Adam Zkt Eva VIPS, waarin bekende Nederlanders volledig naakt een datingavontuur aan gaan, begint morgen en laat onder meer zien hoe Tony Star er zonder onderbroek uit ziet. “Ik dacht: ik bluf me er wel even doorheen, ik doe mijn broek uit en ga ervoor. Tot ik op het vlotje op mijn Eva’s stond te wachten.”

Even wilde Tony Star direct stoppen. “Kan ik nog terug, schoot door mijn hoofd. Maar nee, je kunt niet terug. Ik ben in mezelf gaan praten: ’jij wilde die uitdaging aangaan, zie het als een kans, zie het als een mogelijkheid. De vrouwen die er zo aankomen gaan het ook voor jou doen, heb er maling aan’.

Op dat bootje bij het tropische eiland dacht Tony Star er ook aan dat veel mensen zullen reageren op zijn geslachtsdeel. “Dan denk je eraan dat er straks meningen hier en daar zijn. Ik heb tegen mezelf gezegd: ’luister, ik ga dit helemaal voor mij doen. Er ligt hier een prachtig eiland met alles erop en eraan. Het is toch achterlijk dat tegen te willen houden? Dus boxershort uit’.

Adam Zkt Eva is morgen om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Het Telegraaf-interview met Tony Star kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
11 Reacties op “Tony Star zenuwachtig voor tonen geslachtsdeel op tv”


 1. Rukker

  Hij komt over als een enorme lul dus het zou wel lachen zijn als de garnaaltjes in de zee hun familie mogen begroeten. Time will tell.

 2. Jubbetje

  PULP TV

 3. Bjorn

  Is tegenwoordig weer bouwvakker las ik. Stumper

 4. West

  Over 100 jaar zijn de modezaken verdwenen lopen we allemaal in onze blote
  ook op tv of wat het medium ook zal zijn???? , Misschien wel midden in de kamer een glazen bol waar men in een kring naar kijkt !
  Wel een voordeel…..Alle websites met blote madammen zijn dan ook verdwenen
  je krijgt dan een stijve als …. een gekleede madam ziet !!

 5. danny

  Ach Tony ,,laat maar.
  Ben zelf homo maar totaal geen interesse.
  Ga naar de sportschool.

 6. Karel

  Domme seizoen opener om met een vent en dan ook nog Tony Star te komen.
  Was het niet, RTL 5 meer voor mannen?

 7. Joep

  Karel, wel blijven opletten:

  RTL7: ‘Meer voor mannen’
  RTL5: ‘Jouw RTL5!’
  RTL4: ‘Natuurlijk bij RTL4’
  RTL8: ‘De zender die je raakt.’

 8. Walter

  Als ik hem was zou ik andermans mening met z’n reet afvegen. Who cares?

 9. Paut Pielusma

  Dat deel wat hij wil laten zien kan op weinig kijkers rekenen, geen interesse in pipetjes.

 10. Ano Nymous

  Wat een knuppel joh…

 11. Marly van der velden Lover

  Hij heeft maar een klein knuppeltje, heb de aflevering al vooruit gekeken

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.