Tony Star zenuwachtig voor tonen geslachtsdeel op tv

Dj Tony Star had even flink last van koudwatervrees toen de opnames van de RTL 5-show Adam Zkt Eva VIPS begonnen. Dat vertelt de realityster vandaag in De Telegraaf. Adam Zkt Eva VIPS, waarin bekende Nederlanders volledig naakt een datingavontuur aan gaan, begint morgen en laat onder meer zien hoe Tony Star er zonder onderbroek uit ziet. “Ik dacht: ik bluf me er wel even doorheen, ik doe mijn broek uit en ga ervoor. Tot ik op het vlotje op mijn Eva’s stond te wachten.”

Even wilde Tony Star direct stoppen. “Kan ik nog terug, schoot door mijn hoofd. Maar nee, je kunt niet terug. Ik ben in mezelf gaan praten: ’jij wilde die uitdaging aangaan, zie het als een kans, zie het als een mogelijkheid. De vrouwen die er zo aankomen gaan het ook voor jou doen, heb er maling aan’.

Op dat bootje bij het tropische eiland dacht Tony Star er ook aan dat veel mensen zullen reageren op zijn geslachtsdeel. “Dan denk je eraan dat er straks meningen hier en daar zijn. Ik heb tegen mezelf gezegd: ’luister, ik ga dit helemaal voor mij doen. Er ligt hier een prachtig eiland met alles erop en eraan. Het is toch achterlijk dat tegen te willen houden? Dus boxershort uit’.

Adam Zkt Eva is morgen om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Het Telegraaf-interview met Tony Star kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen