Tijd voor MAX-ster Martine van Os wil weer acteren

Foto: RTLMartine van Os, presentatrice van de vijf-uurshow Tijd voor MAX, zou het best leuk vinden om in de toekomst weer te gaan acteren. Dat vertelt ze in een interview met de Weekend. Van Os (60) acteerde vroeger in theaters, tv-serie en films, zoals de serie Familie Oudenrijn. Nu is ze druk als presentatrice. “Misschien dat ik het in de toekomst wat rustiger aan ga doen, maar ik wil absoluut actief blijven. Ook na mijn 65ste. Wellicht is er dan ook weer plaats voor acteerwerk“, zo laat ze weten.

Wanneer dat gaat gebeuren? “Ik ben niet zo’n planner. Dat heb ik nooit gedaan. Ik zie wel wat er op m’n pad komt. Ook bij Omroep MAX heb ik het nog altijd prima naar m’n zin. Zolang zij met mij verder willen, blijf ik daar lekker rondlopen.

Zichzelf botoxen voor haar tv-werk ziet ze in elk geval niet zitten. “Nee hoor, ik ben niet van allerlei ingrepen. Dat vind ik veel te eng. Misschien laat ik ooit eens mijn oogleden doen als die over mijn ogen heen hangen. Maar verder niet, hoor.

Van Os realiseert zich tegelijkertijd dat het verval is ingezet. “Ik besef dat ik langzaamaan dichter bij het einde kom. Mijn moeder is 90 geworden. Zou ik dat ook halen, dan heb ik dus nog 30 jaar, de helft van de tijd die ik al heb gehad.

Foto: MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen