The Voice of Holland wil Wesley Klein als kandidaat

De RTL 4-show The Voice of Holland heeft zanger Wesley Klein gevraagd om als kandidaat mee te doen aan het programma. Dat vertelt de winnaar van het vroegere SBS 6-programma Popstars op Facebook. Ieder jaar weer duiken er vergeten talenten op in The Voice. Vaak worden zij gewoon door de redactie van het programma gevraagd. Nu is Klein benaderd. “Ik word net gebeld om mee te doen aan The Voice of Holland 😂😁😜 maar denk niet dat ik dat zal doen 🙈😉 Wat denken jullie???

De meeste fans van Klein adviseren hem om niet mee te doen. “Niet doen. Je eigen carrière loopt goed genoeg. En nu kun je je eigen beslissingen maken. Je hebt een image met uptempo Nederlands, dit zal bij The Voice veranderen”, zegt Marc.

En Ruud zegt: “Nee Wesley, totaal onnodig. Lekker zo doorgaan en je lot niet in handen leggen van zulke programma’s.

Bertha: “Waarom zou je t doen dan? Je krijgt een wurgcontract en je zit er jaren aan vast… je draait mee met de Nederlandse top. Heb t hartstikke druk… waarom zou je mee willen doen.. Wil je van je succes af??

Tot slot vindt Joanette de zanger niet zo discreet: “Ik zou deze vraag niet op Facebook zetten als ik jou was Wesley, ik denk niet dat ze het van The Voice of Holland waarderen.

Lees ook: Wesley Klein wilde via SBS 6 nieuwe Gordon worden (februari)

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen