The Voice of Holland wil Wesley Klein als kandidaat

Geplaatst op Wed 17 May 2017 om 15:15

De RTL 4-show The Voice of Holland heeft zanger Wesley Klein gevraagd om als kandidaat mee te doen aan het programma. Dat vertelt de winnaar van het vroegere SBS 6-programma Popstars op Facebook. Ieder jaar weer duiken er vergeten talenten op in The Voice. Vaak worden zij gewoon door de redactie van het programma gevraagd. Nu is Klein benaderd. “Ik word net gebeld om mee te doen aan The Voice of Holland 😂😁😜 maar denk niet dat ik dat zal doen 🙈😉 Wat denken jullie???

De meeste fans van Klein adviseren hem om niet mee te doen. “Niet doen. Je eigen carrière loopt goed genoeg. En nu kun je je eigen beslissingen maken. Je hebt een image met uptempo Nederlands, dit zal bij The Voice veranderen”, zegt Marc.

En Ruud zegt: “Nee Wesley, totaal onnodig. Lekker zo doorgaan en je lot niet in handen leggen van zulke programma’s.

Bertha: “Waarom zou je t doen dan? Je krijgt een wurgcontract en je zit er jaren aan vast… je draait mee met de Nederlandse top. Heb t hartstikke druk… waarom zou je mee willen doen.. Wil je van je succes af??

Tot slot vindt Joanette de zanger niet zo discreet: “Ik zou deze vraag niet op Facebook zetten als ik jou was Wesley, ik denk niet dat ze het van The Voice of Holland waarderen.

Lees ook: Wesley Klein wilde via SBS 6 nieuwe Gordon worden (februari)

Foto: SBS
14 Reacties op “The Voice of Holland wil Wesley Klein als kandidaat”


 1. Kuut

  TVOH heeft het verzoek inmiddels ingetrokken.

 2. Meneer Kaktus

  Virginia is zojuist benaderd voor Help, mijn man is klusser.

 3. Joke

  Zou geen enkele kans maken.

 4. Ano Nymous

  Zijn eigen succes? In een beperkt deel van de markt zeker?
  Ik ken deze kerel totaal niet. Geen succes, maar wel aandacht nodig. Een tripje naar The Voice dus voor deze man…

 5. Ria Roompot

  Wesley is zo’n lekker kereltje, die mag wel even ‘n privé auditie doen voor tante Ria, hoor!

 6. Trudel

  Alsof TVOH de weg naar succes is. Op ééntje na (die gast met die tattoes) kan ik me de winnaars niet meer herinneren.

 7. Graaf Volkert

  Wesley Klein. Bekend van eh… en niet te vergeten ehm…
  Klinkt als iemand die het op zanggebied probeerde maar het niet is gelukt… dus voor hernieuwde aandacht ga je dan dus naar The Voice…

 8. Graaf Volkert

  …om vervolgens weer te mislukken…

 9. Rob E.

  Redactie van het programma? Welnee!!

  Het zijn ordinaire scouts, die per ronde dat een talent komt een bonus ontvangen. Dat is de grootste reden alles en iedereen wordt gevraagd. Zij hebben maar 1 doel en dat is zoveel mogelijk geld verdienen en de ‘talenten’ zo ver mogelijk laten komen.

  Ben je na al die seizoenen als ‘vergeten talent’ nog niet gevraagd, dan ben je ook nooit echt talent geweest. Je kan als ‘vergeten talent’ zelfs al onderhandelen over je contract voordat je een uberhaupt auditie hebt gedaan.

 10. Schommelstoelwaanzin

  Hoeveel seizoenen komen er nog van dit volledig uitgemolken programma?

 11. Yoshi

  Ze wilde Hind ook elk jaar maar die wijst ze ook af

 12. Huiskamer

  Verdienmodel voor John van M, inclusief wurgcontracten.

 13. Mike

  Er wordt zelfs afgesproken met sommige ‘bekende’ kandidaten wanneer ze eruit vliegen. Zo verdienen ze lekker, zijn ze weer even in beeld en zitten ze niet aan het wurgcontract van de winnaar vast.

  Dit programma is van A tot Z fake. Ik snap niet dat nog geen tijdschrift of krant een groot artikel schreef over alle schimmige praktijken daar.

 14. Sven L.

  Keek graag naar TVOH in het begin. De show, het nieuwe. Zat goed in elkaar.

  Het is altijd al bedoeld om de verkoop van muziek te stimuleren (want daar zit het echte geld), maar dit principe wordt wel steeds meer zichtbaar. Niks mis mee op zich, maar het format is wel echt ‘op’ nu.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.