‘Te veel Angela en Gordon in RTL 4-weekend’

De weekendshows van RTL 4 bevatten momenteel wel héél erg veel Angela Groothuizen en Gordon. Dat vindt tv-recensent Angela de Jong van het AD, schrijft ze vandaag in de krant. De twee RTL 4-sterren zitten zowel in het team van Holland’s Got Talent op vrijdag als in It Takes 2 op zondag. Volgens De Jong was het beter geweest als RTL 4 iets meer afwisseling in de programmering had. “Want twee keer Angela Groothuizen en Gordon in één weekend is wat veel van het goede.

De Jong uit in haar column vooral kritiek op het feit dat Tooske Ragas meedoet aan It Takes 2. Het programma draait over BN’ers die niet bekendstaan om hun zangkunsten, maar toch best aardig blijken te kunnen zingen. Ragas heeft echter gewoon een verleden als zangeres, aldus De Jong.

Sterker nog: Ragas heeft samen met haar man Bastiaan hoog in de Top-40 gestaan, weet ze. “Tooske als jurylid of desnoods als presentatrice had ik verrassender gevonden.”

Dat had ook het probleem van twee keer Groothuizen en Gordon in één weekend verholpen, want dat kan volgens De Jong echt niet. “Het wekt in elk geval de indruk dat RTL niet alleen gemakzuchtig was bij het vinden van de juiste kandidaten voor de celebrity-zangshow.”

De AD-column van Angela Groothuizen kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen