Story verwacht geen uitgelekte seksvideo Irene Moors

Weekblad Story verwacht niet dat er na Laura Ponticorvo en Patricia Paay ook een seksvideo van Irene Moors uitlekt. Het blad vindt haar privéleven opvallend rustig voor een tv-ster en ondervraagt haar daarover. Dat is te lezen in de kiosk. Story kan geen viezigheid over Irene vinden. “In tegenstelling tot veel van haar tv-collega’s leidt Irene Moors een rustig bestaan. Voor haar geen verhuizing naar Milaan, uitgelekte seksvideo’s, een eigen glossy of een publieke strijd tegen haar gewicht.”

Na haar tv-opnames rijdt Irene gewoon naar haar cameraman Barry, met wie ze al twintig jaar samen is en een paar kinderen heeft. “Barry en ik laten elkaar erg vrij. Dat is het geheim van onze ­relatie. Maar dat betekent niet dat we beiden, buiten de deur, van alles ­mogen doen.

Voor Irene en haar Barry geen Humberto Tan– of Peter R. de Vries-achtige praktijken. “We zijn monogaam en hebben geen open huwelijk. Wel hebben we een grenzeloos vertrouwen. Barry en ik zijn niet jaloers en vullen elkaar lekker aan. We hebben gewoon een heel goede relatie en zijn op deze manier samen gelukkig.

Irene bevestigt dat de bladen niets geks over haar zullen vinden. “Onze relatie is totáál niet spannend maar dat hoeft van ons ook niet. Vroeger dacht ik dat je er bewust voor moest zorgen dat je relatie spannend bleef, maar intussen weet ik wel beter. Het is heerlijk saai! Barry en ik worden op deze manier ook oud, daar ben ik ­zeker van.”

Het Story-artikel ‘Irene Moors en haar Barry hebben geen open relatie’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen