SBS 6-ster Rob Geus benaderd door andere omroep

Een concurrent van SBS 6 heeft Rob Geus benaderd om over te stappen. Dat vertelt de keurmeester zelf in gesprek met weekblad Party. Voor veel kijkers is Geus inmiddels onlosmakelijk verbonden aan de volkszender. Hij vierde onlangs zijn jubileum bij het tv-station. “Ja, ik zit exact vijftien jaar bij de zender. Ik ben in 2002 begonnen en het is toch wel een mijlpaal om zo lang bij dezelfde omroep te zitten. Ik denk niet dat veel mensen dat kunnen zeggen“, zegt de Smaakpolitie-bekendheid.

Toch is Geus wel eens in verlegenheid gebracht door een andere omroep. “Daar draai ik niet omheen. Ik hou mijn ambities. Er is weleens gepolst hoe lang mijn contract nog doorloopt en ik ben ook weleens in verlegenheid gebracht door een aanbod.

Een omroep zinspeelde op een tv-transfer. “Maar ik denk dat ik goed op mijn plek zit bij SBS, lekker dichtbij de gewone mensen. Ik zit nu sowieso tot 2019 bij de zender.

Geus sluit niet uit dat hij tóch overstapt. “Sommigen tekenen vijf of zes jaar bij, ik heb in mijn hele loopbaan nog nooit langer dan twee jaar bijgetekend.

Ik denk nooit te lang vooruit, twee jaar is het maximale.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen