SBS 6 blijft scoren met De Wereld Rond Met 80-Jarigen

Het nieuwe SBS 6-programma De Wereld Rond Met 80-Jarigen met presentator Dennis van der Geest blijft veel bekeken. Na de veel bekeken première van vorige week, trok de tweede aflevering donderdagavond zelfs nog iets meer kijkers. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De Wereld Rond Met 80-Jarigen trapte vorige week af met een voor SBS 6 flinke 738.000 kijkers (13,1 procent). De tweede aflevering was donderdag goed voor 746.000 kijkers (15,0 procent).

Het programma waarin bejaarden met elkaar op reis gaan staat geprogrammeerd na de amusementsshow Zullen We Een Spelletje Doen van Kim-Lian van der Meij. Daar keken ditmaal 411.000 kijkers (9 procent) naar.

Tijdens het verslag van de bejaardenreis was SBS 6 de tweede zender van Nederland, na RTL 4. Die zender was met Beste Kijkers (790.000 kijkers en 15,9 procent) nét iets meer in trek.

De realityshow van Dennis van der Geest is een kruising tussen NPO 1’s We Zijn Er Bijna en RTL 4’s Geer & Goor Waarheen Waarvoor: niet alleen gaan de bejaarden op reis, maar ook hun wensen worden vervuld.

De bejaardenreis begon in het kille en koude Moskou. Deze week was te zien hoe de ouderen afreisden naar het warme Dubai.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen