Sanne Hans durfde alleen met alcohol op in DWDD

The Voice of Holland-coach Sanne Hans, ook wel bekend als Miss Montreal, durfde haar eerste optreden in De Wereld Draait Door in 2008 alleen met een paar glazen alcohol op. Dat zegt de zangeres in een interview met de Vriendin. Sanne Hans maakte zich erg druk om het optreden, vanwege haar gestotter. “De eerste keer dat ik op tv kwam bij De Wereld Draait Door, had ik een paar biertjes gedronken. Daardoor was het minder spannend en was ik helemaal zen“, vertelt de blonde artieste.

Ze maakte zich een beetje zorgen om de reacties. “Het enige wat ik dacht was: stotteren is nog nooit zo frontaal op tv geweest. Als ik toen niet zo veel humor had getoond rondom mijn gestotter, hadden mensen me nooit onthouden.

Het is een beetje haar handelsmerk, zegt Sanne Hans. “Nog steeds, als ik in de supermarkt loop, herkennen mensen me vaak niet. Tót ze me horen praten.

Tijdens mijn theatershow lacht iedereen me uit, omdat het mag. Dat vind ik prima, ik ben dat gewend. Ik ben hoe ik ben. Daardoor gaan mensen van je houden. Stotteren hoort bij mij en mijn verhaal.

Foto: RTL

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen