Rutger Castricum vanavond prime time op NPO 1

Rutger Castricum breekt vanavond in op NPO 1. Zijn eenmalige PowNed-programma Feyenoord op 1 wordt uitgezonden in plaats van kijkcijferkanon Spoorloos. Dat heeft de NPO laten weten. Het is de eerste keer dat PowNed zo’n prominent uitzendmoment toegewezen krijgt van de NPO. Vanwege de winst van Feyenoord in de Eredivisie krijgt de omroep nu ruim baan. “Rutger Castricum leeft mee met een aantal karakteristieke fans van de club in de laatste weken van dit seizoen.”

Alles komt voorbij, aldus NPO 1. “Van de spanning en de voorpret tijdens de laatste competitierondes tot aan de huldiging op de Coolsingel. Rutger gaat op zoek naar de achtergrond van hun liefde voor de club en naar de heerlijke spanning van het bijna weer kampioen zijn.”

Verschillende mensen, verbonden door hun club, maar ieder met hun eigen verhaal. Want Feyenoord is meer dan een voetbalclub. Het is voor menig Rotterdammer alles.”

Feyenoord op 1 is op de buis van 21.15 tot 22.10 uur. De geplande uitzending van Spoorloos wordt later in het jaar vertoond. Wie daar niet op wil wachten, kan de aflevering alvast online bekijken via spoorloos.nl.

Foto: PowNed

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen