RTL Live nu met traditionele talkshowopstelling

Het vijf-uurprogramma RTL Live van RTL 4 heeft nu een traditionele talkshowopstelling. De presentator zit aan de kop met gasten aan zowel linker- als rechterzijde. Dat heeft de tv-zender laten weten. RTL 4 zet hiervoor een nieuwe tafel in. “De prachtige tafel die gister voor het eerst gebruikt werd bij RTL Live is afkomstig van Table du Sud. En voor een uitgebreide collectie industriële eettafels, salontafels, eetkamerstoelen en bankjes bent u bij Table du Sud aan het juiste adres“, aldus de zender.

RTL Live lijkt nu iets meer op zijn directe concurrent Tijd voor MAX. Dat NPO 1-programma heeft ook een traditionele talkshowopstelling, net als programma’s als De Wereld Draait Door en RTL Late Night.

In het begin had RTL Live een soort presentatiedesk, waarbij er alleen aan de rechterkant van de presentator gasten zaten. Die desk is op een gegeven moment ingeruild voor een tafel, maar nog steeds zaten de gasten aan slechts één kant. Nu is er dus gekozen om alsnog een traditionele talkshowopstelling in te zetten.

Table du Sud heeft naast een ruim aanbod van industriële tafels overigens ook een unieke collectie eetkamerstoelen in allerlei stijlen. Die zijn uitvoerbaar in verschillende stoffen en afwerkingen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen