RTL 4’s Verminkt uitgesteld vanwege overlijden chirurg

Foto: RTLHet RTL 4-programma Verminkt is veel later in première gegaan dan aanvankelijk gepland, vanwege het overlijden van chirurg Paris Melis die in het programma te zien is. Dat is vandaag te lezen in De Telegraaf. Het door Evelyn Struik gepresenteerde Verminkt begon afgelopen dinsdag, maar zou eigenlijk al in januari in première gaan. Op de vroege ochtend van 28 november vorig jaar kwam aan Melis’ leven echter een einde, toen zijn auto begon te slingeren en crashte tegen een boom.

Met een traumahelikopter werd Melis naar het VU Medisch Centrum gebracht, maar het mocht niet baten. De 52-jarige plastisch chirurg liet vrouw en kinderen achter.

De laatste anderhalf jaar van zijn leven werkte Melis mee aan de opnames van Verminkt, omdat hij mensen wilde helpen én het vertrouwen in zijn sector wilde herstellen.

Om die reden is samen met zijn familie besloten om de afleveringen gewoon uit te zenden, maar wel even te wachten. “Januari vonden we nog te vroeg omdat de wonden te vers waren“, zegt een woordvoerder van kliniek Bloemingdael, waar Melis werkzaam was.

Maar Paris’ familie is blij dat het programma nu wordt uitgezonden. Naast zijn gezin, was dit werk zijn grootste passie. Het op deze manier laten zien wat hij voor andere mensen kon betekenen, is een mooi eerbetoon aan een warm en liefdevol mens.

Het Telegraaf-artikel Het échte drama van RTL’s ‘Verminkt’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen