Ron Boszhard wil Pluk De Dag nieuw leven inblazen

Ron Boszhard wil de Avrotros ertoe bewegen om zijn vroegere tv-programma Pluk De Dag nieuw leven in te blazen. Dat vertelt de presentator en broer van Carlo Boszhard in weekblad Party. In Pluk De Dag vroeg Boszhard aan onbekende mensen op de markt of ze in zijn schoolbus wilden stappen voor een gezellig dagje weg naar een onbekende bestemming. Op 1 augustus krijgt de Avrotros een nieuwe mediadirecteur, Bart Barnas, en Boszhard hoopt dat hij de comeback realiseert.

Boszhard zet alles op alles. “Ik zou graag het tv-programma Pluk De Dag weer terugbrengen. Ik heb er onlangs al een proefaflevering van gemaakt. Ik denk wel dat dit ooit gaat gebeuren. Het hangt alleen af van de juiste timing.

Het is niet zo dat hij ontevreden is met zijn programmapakket en een Avrotros-exit overweegt. “Zolang ik doorga met Zappsport, waarvoor ik in de zomer van 2018 veel over het WK Voetbal in Rusland zal berichten, blijf ik bij Avrotros.

Ik heb daarnaast ook nog Bommetje en er komen nieuwe afleveringen aan van de komedieserie Bij Ron Thuis. Ik ben nog nóóit zo druk geweest.

Foto: Michel Schnater/Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen