Ron Boszhard wil Pluk De Dag nieuw leven inblazen

Geplaatst op Fri 19 May 2017 om 14:15

Ron Boszhard wil de Avrotros ertoe bewegen om zijn vroegere tv-programma Pluk De Dag nieuw leven in te blazen. Dat vertelt de presentator en broer van Carlo Boszhard in weekblad Party. In Pluk De Dag vroeg Boszhard aan onbekende mensen op de markt of ze in zijn schoolbus wilden stappen voor een gezellig dagje weg naar een onbekende bestemming. Op 1 augustus krijgt de Avrotros een nieuwe mediadirecteur, Bart Barnas, en Boszhard hoopt dat hij de comeback realiseert.

Boszhard zet alles op alles. “Ik zou graag het tv-programma Pluk De Dag weer terugbrengen. Ik heb er onlangs al een proefaflevering van gemaakt. Ik denk wel dat dit ooit gaat gebeuren. Het hangt alleen af van de juiste timing.

Het is niet zo dat hij ontevreden is met zijn programmapakket en een Avrotros-exit overweegt. “Zolang ik doorga met Zappsport, waarvoor ik in de zomer van 2018 veel over het WK Voetbal in Rusland zal berichten, blijf ik bij Avrotros.

Ik heb daarnaast ook nog Bommetje en er komen nieuwe afleveringen aan van de komedieserie Bij Ron Thuis. Ik ben nog nóóit zo druk geweest.

Foto: Michel Schnater/Avrotros
11 Reacties op “Ron Boszhard wil Pluk De Dag nieuw leven inblazen”


 1. Flits Bom

  Voor deze man is het woord Schlemiel uitgevonden.

 2. Sjaak

  Typisch puur amusement programma. Stoppen. Niet doen. Weggooien

 3. Jubbetje

  Doe maar niet die man vindt zichzelf veel te leuk.

 4. Marco

  Ja leuk ik zeg doen! Dit was altijd een er leuk programma.

 5. Bonnie Kreukhoven

  Pffff. Ik vind deze man zo niks.

 6. Bep

  Dat zo’n man werk heeft bij de tv, je snapt het niet he?

 7. Flits Bom

  Vroeger blies hij zijn broer nieuw leven in.
  Die was daar kennelijk nogal van onder de indruk.

 8. mark

  Je doet maar Ron, maar laat mij met rust.

 9. Dennis

  Allemaal lol en veel geld verdienen binnen de familie boshard, die hun moeder hebben ingezet, om nog wat aandacht te krijgen.

  Maar veel blijven lachten hoor Boshard, en schijt aan alles hebben, geld he.

 10. zzzzzzz.......

  leuk!

 11. mix

  Ik vond Pluk de dag tien al niet zo’n sterk format. Als ze het terugbrengen dan zou het niet met Ron moeten vind ik. Het wordt ook tijd dat AVROTROS het ZAPP stokje en dus Bommetje en ZAPPsport overdraagt aan Sascha Visser. Het wordt een beetje sneu zo’n oude man te midden van al die jonge presentatoren bij ZAPP. Irene en zijn broer Carlo zijn ook op tijd gestopt (begin 30) met Telekids. Ik graag me af of ze het wel eens hebben over Ron zijn programma pakket binnen de familie.

  Overigens mis ik bij RTL4 (en 8) op zaterdag en zondag (Cartoon expres/Teleteens) wel echt een programma zoals Telekids was. Het zou nog steeds goed kunnen werken. Het programma hoeft het niet veel te kosten want het programma kan goed gesponsord worden. Voorafgaand kan RTL4 met een talentenjacht komen waarbij ze op zoek gaan naar een nieuwe presentator en presentatrice. TV sterren van Morgen (Showmasters 2.0) presentatie Beau van Erven Dorens en Chantal Janzen. Jury o.a. Carlo Boszhard, Irene Moors, Daphny Muriloff (de buurvrouw). Op zaterdagavond. De winnaars van de talentenjacht worden de 2 (of 3) nieuwe presentatoren van Telekids. Voorafgaand aan een nieuwe reeks kunnen Carlo en Irene nog eenmaal een Telekids Megadag presenteren in het kader van een goed doel waarna zij definitief net stokje overdragen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.