Radio 538-ster Coen Swijnenberg keert iPhone rug toe

Voor Radio 538-ster Coen Swijnenberg is de iPhone niet langer heilig. Hij heeft de overstap gemaakt naar de nieuwste Samsung Galaxy S8. Dat meldt de radiomiljonair op Twitter. Swijnenberg twijfelde eind maart al of hij voor het eerst de iPhone zou gaan verlaten en heeft nu inderdaad actie ondernomen. Hij ruilt Apple in voor de telefoongigant uit Zuid-Korea. “Het moment is daar. Iets waarvan ik nooit had gedacht dat het zou gebeuren. Maar ik ben volgens mij ‘om’. En overtuigend ook…

Het is voor Swijnenberg een groot ding. “Na jaren die hard iPhone-gebruiker nu de overstap naar Samsung en Android. Ik kan concluderen dat ik me heb blindgestaard op de iPhone..

Veel iPhone-gebruikers weten volgens de radio-dj niet dat de combinatie Android en Samsung eigenlijk veel fijner is. “Ik ben echt verbaasd over het gemak en vooral de prestaties. iPhone voelt ineens ouderwets.

Ook de betaalmogelijkheden zijn met zijn Samsung groter, aldus Swijnenberg. “Zojuist voor het eerst betaald met m’n telefoon. #wegmetdepinpas

3FM-dj Michiel Veenstra, die bekendstaat als een van de grootste Apple-fans in medialand, bespot Swijnenbergs keuze. “Nu nog een Laaf in de vensterbank en klaar Swijnie! Het is voor mij niet alleen de iPhone, maar het hele ecosysteem. De watch, Siri, handoff met de Mac… Love it in here.

RTL-ster Luuk Ikink is juist weer heel erg van Android: “Welkom! Zowel bij android als bij de s8-bende. Heb m zelf nu een week of drie en hij’s awesome!

Tv-komediant Ruben van der Meer laat aan Swijnenberg weten dat hij eveneens een overstap van iPhone naar Samsung overweegt.

KRO-NCRV-ster Anita Witzier onthulde dit weekend dat ze de overstap heeft gemaakt van de vaste telefoon naar de iPhone 5.

Samsung laat via Twitter weten blij te zijn met Swijnenbergs keuze:

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen