Quinty Trustfull wil liever niet naar Qatar verhuizen

Quinty Trustfull sluit niet uit dat ze na haar ultrakorte Milaan-avontuur opnieuw haar man achterna gaat naar het buitenland. Dat zegt de RTL 4-ster in de Story. Haar man is het hulpje van voetbaltrainer Frank de Boer. Samen begonnen ze vorig jaar bij Inter, maar na een paar verloren duels werden ze de laan uitgestuurd en keerde ook Trustfull weer terug naar ons land. En dat terwijl ze al helemaal gewend was aan het idee van pendelen tussen Milaan en de Koffietijd-villa in Eemnes.

Zo’n internationaal leven sluit ze voor de toekomst niet uit. “Ongetwijfeld gaat hij op een dag weer ergens aan het werk. Dat hoop ik in elk geval wel“, zegt ze.

Welke stad het wordt, maakt Trustfull niet zo veel uit. “Met Orlando heb ik de afspraak dat hij mij niets vertelt van de aanbiedingen die hij krijgt. Ik weet namelijk precies hoe ik dan reageer. In gedachten zie ik mijzelf dan al alles in zo’n stad regelen, terwijl dat veel te voorbarig is.”

Pas als de gesprekken concreet zijn, laat Orlando haar weten naar welke stad ze eventueel gaan verhuizen. “Hij hoeft met mij niet te overleggen; het is zijn baan en ik volg hem. Daarbij, hij weet goed waar ik op dit moment niet naar toe zou willen.”

Er zijn niet zoveel landen die ik uitsluit, maar aan een land als Qatar heb ik nu niet zo’n behoefte. Wellicht over een paar jaar. Voor de rest merk ik het wel. Zet mij maar ergens neer en pak ik de koffers uit.”

Tot slot laat Trustfull weten dat ze eigenlijk ook wel blij is dat Milaan in het water viel. Op deze manier kon ze er namelijk extra zijn voor haar dochter, die tegenwoordig in GTST speelt.

Het Story-artikel ‘Quinty’s bijzondere huwelijk’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen