Peter R. de Vries keert niet terug naar SBS 6

Peter R. de Vries keert niet terug naar SBS 6, de zender waar hij jarenlang zijn gelijknamige misdaadprogramma maakte. De gesprekken met de zender zijn stukgelopen. Dat heeft de RTL Boulevard-ster en misdaadjournalist onthuld op BNR Nieuwsradio. De Vries heeft een goede band met SBS 6-eigenaar John de Mol, maar kennelijk konden de twee niet tot bevredigende afspraken komen. “Dat gaat hem niet worden. We zijn er niet uitgekomen“, aldus de tv-bekendheid op de radio.

Momenteel is De Vries een vast gezicht bij RTL Boulevard en daarnaast schnabbelt hij bij bij talkshows als De Wereld Draait Door en RTL Late Night. Blijft hij bij verschillende zenders te zien? “Waarschijnlijk wel, ja.”

De Vries verklapte in april in RTL Boulevard dat hij in gesprek is met De Mol. Op de vraag of hij overstapt, antwoordde De Vries: “Waarom niet? Ik heb daar altijd mijn programma gemaakt met heel veel plezier. SBS heeft me altijd volledig gesupport in die tijd, dus daar heb ik alleen maar goede herinneringen aan.”

Lees ook: Peter R. de Vries: ‘Nog niet rond met SBS’ (april)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen