Patty Brard opent winkeltje in Corendon-hotel

Foto: SBSPatty Brard heeft nou niet bepaald een A-locatie gevonden voor de opening van haar winkel op Ibiza. Ze gaat in een Corendon-hotel zitten. Dat onthult de SBS 6-diva deze week in de Weekend. Brard opent op 1 juni een giftshop in het Marble Stella Maris Corendon Hotel. Het hotel ligt op een afgelegen locatie bij San Antonio, maar is dan ook bedoeld voor zongebruinde types die zich de hele dag door volproppen bij het all-inclusive buffet. De tv-diva hoopt onder meer pindakaas aan hen te slijten.

By Patty biedt dingen aan die Brard leuk vindt, zoals kleding, manden en corrigerende badpakken. “Bovendien verkoopt tante Patty ook drop en Hollandse pindakaas en hagelslag, mocht iemand dat missen op vakantie.

De tv-diva doet het niet alleen. “Ik heb de onvoorwaardelijke steun van twee erg lieve meiden die heel veel detailhandelervaring hebben.

Ook mensen die niet in het hotel verblijven, kunnen bij By Patty langskomen. “Ze kunnen er ook een dagje van maken en tegen een speciale prijs gebruik maken van de à la carte restaurants. Je krijgt dan een bandje met Guest of Patty.”

Brard laat weten dat ze het Corendon-hotel van harte aanraadt aan haar lezers. “Komen jullie dan even dag zeggen in mijn winkel? Ik ben zo trots!

Twee maanden geleden onthulde Brard al dat ze aan een eigen winkeltje werkt, zodat ze minder afhankelijk is van haar tv-werk.

De column van Brard kunt u lezen op de website van Weekend.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen