Patty Brard: ‘Mattie & Wietze-oorlog is pr-stunt Tesla’

Heel Nederland weet inmiddels dat Mattie Valk zijn Qmusic-vriend Wietze de Jager in de steek heeft gelaten voor ‘zes ton en een Tesla’. Dat die Tesla nu in élk bericht over het duo voorbijkomt, doet bij Patty Brard de wenkbrauwen fronsen. Dat zegt de tv-diva in Weekend. Brard vermoedt een PR-stunt van Tesla. “Punt 1 van mijn lijstje twijfels of deze soap wel reallife is: die eeuwig terugkerende Tesla in alle rapportages over dit dispuut! Nog nooit is een auto van de zaak zo’n issue geweest als deze Tesla!

De presentatrice wacht op het persbericht van Tesla. “Zouden zij later naar buiten komen en net zoals vroeger die echte boterreclame nieuw leven inblazen: ’Met Tesla krijg je ze weer aan tafel’?

Ze voelt ‘een enorme adder onder het gras’, omdat ze zich niet kan voorstellen dat deze rel waar is. “Het is zo intens lelijk!“, zegt ze. “Ik geloof er echt niets van!

De rel werd behoorlijk gevoerd door Wietze’s uitgelekte mail aan Mattie. “Gewoon verzonden zal je bedoelen! En Mattie, die als een soort Jan Vayne, maar dan in de ochtend, zijn antwoord aan Wietze doet.”

Dus mijnheer Tesla, of mannen van Qmusic, of Mattie of Wietze, of beiden: alsjeblieft help ons uit de nachtmerrie die jullie veroorzaakt hebben!“, besluit ze haar column in de Weekend.

Deze week werd bekend dat Brard per september stopt bij het programma Shownieuws. Haar veelbesproken column in de Weekend blijft ze wél gewoon schrijven.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen